Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă "Bad Girl", duetul lui Avril Lavigne cu Marilyn Manson - AUDIO

Duetul lui Avril Lavigne cu Marilyn Manson s-a strecurat pe internet înainte de lansarea oficială. Piesa interpretată de cei doi artiști se numește "Bad Girl" și este inclusă pe noul album al lui Avril.
Avril Lavigne / Marilyn Manson

Avril Lavigne / Marilyn Manson

Urmărește-ne pe

"Am o piesă mai heavy pe album pe care eu și Marilyn Manson am denumit-o "Bad Girl"", povestea Avril Lavigne publicației Billboard, într-un interviu acordat în primăvara lui 2013. La momentul respectiv nu se cunoștea încă titlul sau tracklistul albumului, informația fiind dezvăluită cu intenția de a stârni interesul fanilor.

Câteva luni și single-uri mai târziu, piesa "Bad Girl" ajunge pe internet, spre încântarea publicului nerăbdător să afle cum sună colaborarea dintre cei doi. Piesa se încadrează în descrierea făcută de Avril Lavigne pentru Billboard, sound-ul fiind, într-adevăr, mai heavy comparativ cu celelalte melodii de pe album lansate ca single-uri. Cu versuri precum "Just lay your head in daddy's arms/ You're a bad girl" sau "Stroke me because I said so/ Stroke and feed my ego / I've been a bad girl", "Bad Girl" este de departe cea mai îndrăzneață piesă de pe noul disc al artistei canadiene, fiind în contrast cu duetul dezvăluit recent, "Let Me Go".

Avril Lavigne va lansa pe 5 noiembrie cel de-al cincilea album din carieră. De pe noul disc, ce poartă numele artistei, au fost lansate 3 single-uri: "Here's to Never Growing Up", "Rock N Roll" și duetul cu soțul său, Chad Kroeger. Cel mai bine cotat single a fost "Let Me Go", acesta urcând până pe poziția 37 în topul Billboard Adult Pop Songs. Rămâne de văzut dacă Avril va hotărî ca "Bad Girl" să fie cel de-al patrulea extras, drept urmare a apariției piesei pe internet.

Avril Lavigne - "Bad Girl" Ft. Marilyn Manson

Citește mai multe despre Avril LavigneMarilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Peter Gabriel la București în 2014 - ZVON

Peter Gabriel ar putea concerta în România în 2014, în prezent fiind discutată o vizită la București în aprilie sau...

Închide