Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Bad Girl", duetul lui Avril Lavigne cu Marilyn Manson - AUDIO

Duetul lui Avril Lavigne cu Marilyn Manson s-a strecurat pe internet înainte de lansarea oficială. Piesa interpretată de cei doi artiști se numește "Bad Girl" și este inclusă pe noul album al lui Avril.

Publicat

pe

Avril Lavigne / Marilyn Manson
Avril Lavigne / Marilyn Manson

"Am o piesă mai heavy pe album pe care eu și Marilyn Manson am denumit-o "Bad Girl"", povestea Avril Lavigne publicației Billboard, într-un interviu acordat în primăvara lui 2013. La momentul respectiv nu se cunoștea încă titlul sau tracklistul albumului, informația fiind dezvăluită cu intenția de a stârni interesul fanilor.

Câteva luni și single-uri mai târziu, piesa "Bad Girl" ajunge pe internet, spre încântarea publicului nerăbdător să afle cum sună colaborarea dintre cei doi. Piesa se încadrează în descrierea făcută de Avril Lavigne pentru Billboard, sound-ul fiind, într-adevăr, mai heavy comparativ cu celelalte melodii de pe album lansate ca single-uri. Cu versuri precum "Just lay your head in daddy's arms/ You're a bad girl" sau "Stroke me because I said so/ Stroke and feed my ego / I've been a bad girl", "Bad Girl" este de departe cea mai îndrăzneață piesă de pe noul disc al artistei canadiene, fiind în contrast cu duetul dezvăluit recent, "Let Me Go".

Avril Lavigne va lansa pe 5 noiembrie cel de-al cincilea album din carieră. De pe noul disc, ce poartă numele artistei, au fost lansate 3 single-uri: "Here's to Never Growing Up", "Rock N Roll" și duetul cu soțul său, Chad Kroeger. Cel mai bine cotat single a fost "Let Me Go", acesta urcând până pe poziția 37 în topul Billboard Adult Pop Songs. Rămâne de văzut dacă Avril va hotărî ca "Bad Girl" să fie cel de-al patrulea extras, drept urmare a apariției piesei pe internet.

Avril Lavigne - "Bad Girl" Ft. Marilyn Manson

Trending