Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avril Lavigne și Chad Kroeger au lansat balada "Let Me Go" - VIDEOCLIP

Avril Lavigne a dezvăluit videoclipul baladei "Let Me Go" de pe noul album ce-i poartă numele. Piesa este interpretată în duet cu soțul său, Chad Kroeger, versurile făcând referire la evoluția unei relații în timp și la perenitatea iubirii.

Publicat

pe

Avril Lavigne feat, Chad Kroeger - "Let Me Go" (secvență videoclip)
Avril Lavigne feat, Chad Kroeger - "Let Me Go" (secvență videoclip)

După două piese cu stofă de imnuri ale tinereții veșnice și rebeliunii adolescentine - "Here's To Never Growing Up" și "Rock N Roll" -, Avril Lavigne lansează prima baladă de pe noul album. Noul single se numește "Let Me Go" și este compus de Avril în colaborare cu soțul său, Chad Kroeger, și David Hall Hodges, fost membru al trupei Evanescence.

"Sunt extrem de entuziasmată de faptul că în sfârșit veți putea vedea videoclipul "Let Me Go", piesă pe care o interpretez în duet cu soțul meu, Chad Kroeger", a transmis Avril Lavigne fanilor săi.

"Let Me Go" este o piesă de dragoste în care Avril Lavigne și Chad Kroeger vorbesc despre evoluția unei relații de-a lungul anilor. Cei doi s-au logodit în vara anului trecut, căsătoria având loc în iulie 2013, în Franța. Single-ul va fi disponibil pe iTunes începând cu data de 15 octombrie, albumul integral "Avril Lavigne" urmând să fie lansat pe piață pe 5 noiembrie sub egida casei de discuri Epic Records.

Avril Lavigne și Chad Kroeger - "Let Me Go"

Noul material discografic este cel de-al cincilea disc al artistei canadiene și include 13 piese. Pentru acest album Avril a colaborat pe partea de producție cu Rickard B. Goransson, Martin Johnson și Peter Svensson.

Tracklist "Avril Lavigne" 

  1. "Rock N Roll"
  2. "Here's to Never Growing Up"
  3. "17"
  4. "Bitchin' Summer"
  5. "Let Me Go" (featuring Chad Kroeger of Nickelback)
  6. "Give You What You Like"
  7. "Bad Girl" (featuring Marilyn Manson)
  8. "Hello Kitty"
  9. "You Ain't Seen Nothin' Yet"
  10. "Sippin' on Sunshine"
  11. "Hello Heartache"
  12. "Falling Fast"
  13. "Hush Hush"
Comentează

Trending