Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Ascultă noul single Lady Gaga - "Venus" - AUDIO

Lady Gaga a dezvăluit noul single "Venus", pe care îl puteți asculta pe InfoMusic. Melodia promovează albumul "ARTPOP", așteptat cu nerăbdare de fani, pe 11 noiembrie.
Lady Gaga -

Lady Gaga - "Venus"

Lady Gaga a lansat noul single "Venus" extras de pe albumul "ARTPOP". Artista a interpretat pentru prima dată piesa în clubul de noapte G.A.Y. din Londra, pe 26 octombrie. "Venus" este compusă de Lady Gaga împreună Paul "DJ White Shadow" Blair. Prin această piesă, artista vrea să o readucă la viață pe zeița frumuseții. Însă, viziunea lui Gaga i-a surprins neplăcut pe unii fani, care au rămas șocați de pozele cu liliac și scorpion, ce promovează single-ul.

AUDIO: Lady Gaga - "Venus"

În același timp, melodia "Venus" este inspirată de celebra pictura a lui Sandro Botticelli, "Nașterea lui Venus", reprezentativă pentru perioada Renascentistă. Încă de la apariția videoclipului "Applause", artista vine cu elemente ce fac referire la tablou, fie că este vorba de coperta albumului "ARTPOP" sau de o apariție în public. Recent, Lady Gaga a mai dezvăluit fragmente din piesele "Artpop", "G.U.Y. (Girl Under You)" și a interpretat în premieră melodia "Gypsy" în cadrul unui eveniment din Germania.

SNIPPET: Lady Gaga - "Artpop"

SNIPPET: Lady Gaga - "G.U.Y. (Girl Under You)"

"ARTPOP" va fi lansat luna viitoare, pe 11 noiembrie. Materialul nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia și va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. "ARTPOP" vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la "Born This Way" din 2011.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Theory of Mind a lansat o nouă piesă, "Human Eyes" - AUDIO

Theory of Mind a lansat o nouă piesă, intitulată "Human Eyes". Single-ul va fi inclus pe albumul de debut al...

Închide