Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Arcade Fire a lansat "Afterlife" - LYRIC VIDEO

Arcade Fire a lansat un lyric video pentru noul single "Afterlife". Melodia este cel de-al doilea extras de pe viitorul material "Reflektor", programat să apară la începutul săptămânii viitoare.

Publicat

pe

Secvență lyric video Arcade Fire - "Afterlife"
Secvență lyric video Arcade Fire - "Afterlife"

"Afterlife", noul single lansat de Arcade Fire, se bucură de un lyric video inedit. Acesta prezintă secvențe din filmul portughez "Black Orpheus" apărut în 1959 și regizat de Marcel Camus. Cel de-al doilea extras de pe viitorul album "Reflektor" a fost interpretat în premieră luna trecută în cadrul emisiunii Saturday Night Live.

Materialul cu numărul patru al grupul canadian este de fapt un dublu disc ce va fi lansat pe 28 octombrie. Producția albumului a fost realizată de membrii formației împreună cu James Murphy de la LCD Soundsystem și Markus Dravs, care a mai colaborat cu trupa și pe discurile anterioare. Povestea de iubire dintre Orpheus și Eurydice a fost sursă de inspirație nu doar pentru lyric video-ul "Afterlife", ci și pentru coperat albumului "Reflektor" pe care apare celebra sculptură cu cele două personaje de legendă, realizată de Auguste Rodin.

Cu toții sunt fenomenal de talentați și plini de idei, așa încât piesele curg una după alta. Ultima oară când am crezut că albumul este gata, m-am întors în studio trei zile mai târziu pentru niște mixaje și compuseseră în timpul ăsta încă două piese. Și atunci reacția mea a fost: OK, să le înregistrăm și pe acestea. Piesele sună grozav, vă spun sincer, a declarat cu ceva timp în urmă producătorul James Murphy.

Formația a mai lansat videoclipul piesei "Reflektor", ce include o colaborare cu David Bowie și un material video de 22 de minute ce promovează 3 melodii noi: "Here Comes the Night Time", "We Exist" și "Normal Person".

LYRIC VIDEO: Arcade Fire - "Afterlife"

Trending