Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Arcade Fire a lansat "Afterlife" - LYRIC VIDEO

Arcade Fire a lansat un lyric video pentru noul single "Afterlife". Melodia este cel de-al doilea extras de pe viitorul material "Reflektor", programat să apară la începutul săptămânii viitoare.
Secvență lyric video Arcade Fire -

Secvență lyric video Arcade Fire - "Afterlife"

"Afterlife", noul single lansat de Arcade Fire, se bucură de un lyric video inedit. Acesta prezintă secvențe din filmul portughez "Black Orpheus" apărut în 1959 și regizat de Marcel Camus. Cel de-al doilea extras de pe viitorul album "Reflektor" a fost interpretat în premieră luna trecută în cadrul emisiunii Saturday Night Live.

Materialul cu numărul patru al grupul canadian este de fapt un dublu disc ce va fi lansat pe 28 octombrie. Producția albumului a fost realizată de membrii formației împreună cu James Murphy de la LCD Soundsystem și Markus Dravs, care a mai colaborat cu trupa și pe discurile anterioare. Povestea de iubire dintre Orpheus și Eurydice a fost sursă de inspirație nu doar pentru lyric video-ul "Afterlife", ci și pentru coperat albumului "Reflektor" pe care apare celebra sculptură cu cele două personaje de legendă, realizată de Auguste Rodin.

Cu toții sunt fenomenal de talentați și plini de idei, așa încât piesele curg una după alta. Ultima oară când am crezut că albumul este gata, m-am întors în studio trei zile mai târziu pentru niște mixaje și compuseseră în timpul ăsta încă două piese. Și atunci reacția mea a fost: OK, să le înregistrăm și pe acestea. Piesele sună grozav, vă spun sincer, a declarat cu ceva timp în urmă producătorul James Murphy.

Formația a mai lansat videoclipul piesei "Reflektor", ce include o colaborare cu David Bowie și un material video de 22 de minute ce promovează 3 melodii noi: "Here Comes the Night Time", "We Exist" și "Normal Person".

LYRIC VIDEO: Arcade Fire - "Afterlife"

Citește mai multe despre Arcade Fire
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Horga Jr, primul român la The Voice USA, a trecut de confruntări - VIDEO

George Horga Jr, primul român care participă la The Voice USA, a reușit să treacă de etapa confruntărilor. Pentru a...

Închide