Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Antonia a lansat varianta în engleză a piesei "Hurricane" - VIDEOCLIP

Antonia a lansat o nouă variantă a single-ului "Hurricane", pe care îl puteți asculta pe InfoMusic. Aceasta este în limba engleză și fără Puya.
Secvență videoclip Antonia feat. Puya

Secvență videoclip Antonia feat. Puya "Hurricane"

Urmărește-ne pe

Single-ul de succes "Hurricane" se bucură de o nouă interpretare. De această dată Antonia cântă integral în limba engleză și singură, fără Puya - Asculta varianta "Hurricane" feat. Puya. Melodia este compusă și produsă de Andrei Prodan și Claudiu Ursache, adică The Farmes. Tot ei au mai semnat hiturile "Jameia" și "Nu stau în  Hawaii".

Mi-a plăcut "Hurricane" de la prima ascultare, este o piesă puternică, are un mesaj profund și m-am bucurat că Puya a acceptat să o cântăm împreună. Îi mulțumesc și lui și băieților de la The Farmers. Sper ca "Hurricane" să fie pe placul fanilor mei, a declarat Antonia.

Antonia și Puya au lansat piesa "Hurricane" în luna septembrie, iar fanii au fost foarte încântați de colaborarea celor doi. Fiind o fană a muzicii hip hop, Antonia își dorea de foarte mult timp să lucreze cu Puya.

Antonia iubește muzica hip-hop la fel ca și mine. Tot timpul am avut impresia că genul ăsta o prinde mai bine decât ce a cântat până acum. Blocați în tehnologie, mult prea ocupați să ne mai uităm în jurul nostru, ne robotizăm din ce în ce mai mult. De-aia "dragoste nu poți să găsești /poate doar în povești", a spus Puya.

VIDEOCLIP: Antonia - "Hurricane" (varianta în engleză)

Citește mai multe despre Antonia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beastmilk, post-punk cu vână din Finlanda - VIDEO

Într-un ocean de indie rock, ce pare să fi inundat industria, înnoată pe valuri post-punk Beastmilk, o trupă din Finlanda...

Închide