Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Anna Lesko și Pavel Stratan s-au căsătorit în clipul "Leagănă barca" - VIDEOCLIP

Anna Lesko a lansat în sfârșit videoclipul piesei "Leagănă barca" cântată alături de Pavel Stratan. Melodia, cu puternice accente moldovenești, este compusă de Pavel Stratan, Virgil Dulceanu și Florin Tuliga, iar videoclipul poartă semnătura regizorului Alex Ceaușu.
Secvență videoclip Anna Leski -

Secvență videoclip Anna Leski - "Leagănă barca" feat. Pavel Stratan

"Leagănă barca" este o tripla premieră: prima colaborare dintre Anna Lesko și Pavel Stratan, prima "exprimare" în grai moldovenesc a Annei și primul rap realizat de Stratan. Videoclipul melodiei, regizat de Alex Ceaușu este plin de umor și voie bună. Personajele interpretate de Anna Lesko și Pavel Stratan se distrează din zori și până-n seară, iar amețiți de aburii de alcool se căsătoresc în timpul petrecerii. La realizarea clipului au lucrat peste 150 de oameni, iar filmările au durat aproape o săptămână. În plus, Anna Lesko a reușit să le dea emoții celor din echipă, dispărând în timpul nopții.

Filmarea acestui videoclip a fost o experiență unică. Timp de o săptămână, cât au durat aproximativ filmările, am avut parte de o producție deosebită, fiind incluse chiar și locomotive, vagoane, filmări aeriene, diferite macarale, participând peste 150 de oameni. Este primul videoclip când, neintenționat, am dat emoții echipei. Ne-am programat filmarea trenurilor trei ore, dar am ajuns să filmăm zece. Am avut două locomotive identice, echipa a filmat-o pe cea în care eu nu mă aflam... După ce m-au căutat încă o oră, m-au găsit dormind în cealaltă locomotivă. Eu am stat, am așteptat, iar apoi, din cauza oboselii, am adormit. Am fost trezită de urletele și țipetele celor care mă căutau cu lanternele. Cu toate acestea sunt foarte mândră de rezultat și abia aștept părerile voastre pe pagina mea de facebook (www.facebook.com/annalesko), a declarat Anna Lesko.

VIDEOCLIP: Anna Lesko - "Leagănă barca" feat. Pavel Stratan

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elena Gheorghe și Pavel Bartos au înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Elena Gheorghe și Pavel Bartoș au înregistrat săptămâna trecută câte trei piese pentru volumul 10 al proiectului "Cutiuța Muzicală", coordonat...

Închide