Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Andreea Marin a înregistrat pentru "Cutiuța Muzicală 10"

Andreea Marin a înregistrat trei piese pentru volumul 10 al proiectului "Cutiuța Muzicală", special conceput pentru cei mici. Materialul va fi lansat în luna noiembrie.
Andreea Marin a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Andreea Marin a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Vocea Andreei Marin se va auzi pe noul album "Cutiuța Muzicală". Aceasta a înregistrat trei piese pentru cel de-al zecelea volum al proiectului realizat special pentru copii. "Cutiuța Muzicală 10" are lansarea programată pentru luna noiembrie. Materialul va include, atât melodii clasice din folclorul pentru cei mici, cât și piese noi.

Andreea Marin a înregistrat cântecele "Șapte gâște și-un gânsac", "Păstorița", "Eu am zece degețele", iar această nouă experiență a fost una extrem de plăcută pentru vedetă.

"Cutiuța Muzicală" este un dar pentru mine, pentru că uneori încă mă simt copil și am nevoie de alint, dar va deveni și un "dar din dar", pentru că îmi va face mare plăcere să-i fac această surpriză pe portativ fetiței mele, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este una dintre cele patru vedete ale căror voci apar pe acest nou material discografic, alături de Horia Brenciu. În câteva zile vor fi anunțate și celelalte două vedete care vor cânta pe noul volum al "Cutiuței Muzicale". Albumul poate fi pre-comandat de pe site-ul www.cutiutamuzicala.ro, înainte de a fi disponibil în magazine.

Andreea Marin a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Andreea Marin a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler (Aerosmith) și PSY au înregistrat o piesă împreună

Artistul de k-pop, PSY este un mare fan al formației de rock Aerosmith, motiv pentru care și-a dorit foarte mult...

Închide