Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Andreea Marin a înregistrat pentru "Cutiuța Muzicală 10"

Andreea Marin a înregistrat trei piese pentru volumul 10 al proiectului "Cutiuța Muzicală", special conceput pentru cei mici. Materialul va fi lansat în luna noiembrie.

Publicat

pe

Andreea Marin a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală
Andreea Marin a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Vocea Andreei Marin se va auzi pe noul album "Cutiuța Muzicală". Aceasta a înregistrat trei piese pentru cel de-al zecelea volum al proiectului realizat special pentru copii. "Cutiuța Muzicală 10" are lansarea programată pentru luna noiembrie. Materialul va include, atât melodii clasice din folclorul pentru cei mici, cât și piese noi.

Andreea Marin a înregistrat cântecele "Șapte gâște și-un gânsac", "Păstorița", "Eu am zece degețele", iar această nouă experiență a fost una extrem de plăcută pentru vedetă.

"Cutiuța Muzicală" este un dar pentru mine, pentru că uneori încă mă simt copil și am nevoie de alint, dar va deveni și un "dar din dar", pentru că îmi va face mare plăcere să-i fac această surpriză pe portativ fetiței mele, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este una dintre cele patru vedete ale căror voci apar pe acest nou material discografic, alături de Horia Brenciu. În câteva zile vor fi anunțate și celelalte două vedete care vor cânta pe noul volum al "Cutiuței Muzicale". Albumul poate fi pre-comandat de pe site-ul www.cutiutamuzicala.ro, înainte de a fi disponibil în magazine.

Andreea Marin a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Andreea Marin a înregistrat pentru Cutiuța Muzicală

Comentează

Trending