Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Piesă nouă, Andreas Schuller feat. INNA - "Pinata 2014" - AUDIO

Inna a colaborat cu Andreas Schuller, care a compus o piesă special pentru Russ, festivitatea de absolvire a liceeenilor din Norvegia.
INNA

INNA

Russ este o sărbătoare tradițională în Norvegia, dedicată absolvenților de liceu. Sărbătoarea începe pe data de 1 mai și durează până pe 17 mai, de ziua națională a Norvegiei. Participanții se îmbracă cât mai colorat și confecționează mașini tematice unde beau, dansează și se distrează non-stop. Pregătirile pentru anul viitor au început deja, iar unul dintre autocare va aduce petrecerea mexicană în Norvegia prin autocarul Pinata. În plus, acesta se bucură și de un imn, "Pinata 2014", compus de Andreas Schuller și interpretat de INNA.

Nu luăm nimic în serios și pentru noi viața este un joc. Pinata sunt cunoscute ca niște petreceri tradiționale în Mexic, foarte distractive. Luăm viața cu un gram de sare, un pic de lămâue și un shot de tequila! Vom anunța mai multe detalii despre conceptul Pinata la momentul potrivit. Între timp, puteți asigura că ne ridicăm la standardele petrecerii pinata prin respectarea următorului program: "Luni bem pentru Marți / Ne încălzim pentru Miercuri / Fiecare zi este hai, hai, hai / Joi, fiecare zi este vineri / Și vom lovi weekendul ca o pinata" - este mesajul postat pe pagina de Facebook a comunității Pinata 2014.

INNA se pregătește să lanseze cât de curând noul videoclip "In Your Eyes". Artista a dezvăluit 2 teaser-uri, unul cu o dansatoare la bară și altul cu un grup de tinere ce petrec. Clipul este regizat de Barna Nemethi și produs de Steve Mac.

Andreas Schuller feat. INNA - "Pinata 2014"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f8Gsd0d3x9c#t=73]

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CRBL a fost implicat într-un accident rutier în apropierea Capitalei

Mașina condusă de cântărețul CRBL a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma incidentului, a fost rănită ușor...

Închide