Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Anastacia a făcut operație de dublă mastectomie

Diagnostică pentru a doua oară cu cancer la sân, Anastacia a fost nevoită să apeleze la dublă mastectomie. Artista a dezvăluit că se află în perioada de recuperare și abia așteaptă să înceapă un nou capitol în viața sa.

Publicat

pe

Anastacia
Anastacia │ FOTO: www.facebook.com

La începutul lui 2013, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară, la 10 ani de când a învins boala prima dată. Cântăreața a fost nevoită să amâne turneul european ce promova cel mai recent album lansat "It's a Man's World", format din cover-uri după artiști rock. Recent, Anastacia a declarat că a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a sânilor, cunoscută sub numele de dublă mastectomie. În prezent, aceasta se află în perioada de recuperare.

Mărturisirea a venit în contextul în care octombrie este desemnată în America Breast Cancer Awareness Month (Luna de Atenționare asupra Cancerului Mamar). Pe parcursul întregii luni sunt promovate intensiv programele sociale și fundațiile care ajută oamenii bolnavi de cancer. Toate evenimentele au ca scop o informare corectă a populației privind cancerul. Deasemenea, se atrage atenția asupra controalelor periodice care pot salva vieți. Șansele de supraviețuire cresc considerabil atunci când cancerul este depistat din timp, într-o fază incipientă.

Bună tututor,

Vreau să vă mărturisesc ceva.

Având în vedere că a început Breast Cancer Awarness Month, vreau să profit de oportunitate și să sprijin această cauză, atât de importantă pentru mine.

Am fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară la începutul anului, iar în prezent mă aflu în ultimele stagii ale recuperării după o operație de dublă mastectomie. A fost o experiență intensă, dar mă simt minunat și sunt gata să încep un nou capitol din viața mea. Breast Cancer Awareness Month ne oferă tuturor celor care ne confruntam cu această boală șansa de a ne recăpăta puterea și de a ne sprijinii unii pe ceilalți. Faptul că am depistat din timp boala mi-a salvat viața de două ori. Voi lupta în continuare și îmi voi împrumuta vocea în orice fel pot.

A xx

În lunile iulie-august, Anastacia și-a anunțat fanii prin intermediul rețelelor de socializare că s-a întors în studioul de înregistrări și că lucrează la un nou material. Artista a postat un video în care le mulțumește acestora pentru sprijinul acordat și le promite că va reveni pe scenă.

Anastacia le mulțumește fanilor

Comentează

Trending