Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

AlunaGeorge prezintă clipul "Best Be Believing" - VIDEOCLIP

AlunaGeorge a lansat videoclipul noului single "Best Be Believing", extras de pe albumul "Body Music". Clipul este inspirat din celebrul film "Zbor deasupra unui cuib de cuci" cu Jack Nicholson.
Secvență videoclip AlunaGeorge -

Secvență videoclip AlunaGeorge - "Best Be Believing"

Duo-ul britanic AlunaGeorge dansează și cântă într-un spital de psihiatrie în noul videoclip "Best Be Believing". Inspirat din celebra dramă cu Jack Nicholson"Zbor deasupra unui cuib de cuci" (1975), clipul prezintă o clinică specială de reabilitare pentru cei dependenți de dans. Clinica este condusă de jumătatea masculină a trupei, George Reid, iar rolul pacientei este interpretat de cântăreața Aluna Francis.

Single-ul este extras de pe albumul de debut al trupei, "Body Music", apărut în iulie anul acesta. Materialul, compus și produs în totalitate de cei doi artiști, a cucerit atât publicul britanic, cât și cel american. Nu se întâmplă des ca o formație din Marea Britanie să aibă succes cu primul album și în America, astfel că începutul de carieră al duo-ului AlunaGeorge este promițător. În topul albumelor din Marea Britanie, "Body Music" a ajuns pe locul 11, iar în clasamentul albumelor dance/electronic din Statele Unite s-a aflat pe cea de-a 3-ea poziție.

Duo-ul trebuia să vină și în România anul acesta, la festivalul Summer Well 2013. Din păcate, AlunaGeorge a anulat concertul, împreună cu alte apariții prin Europa. Poate fanii vor avea mai mult noroc la ediția din 2014 a festivalului. Despre AlunaGeorge aflați mai multe la secțiunea JOINewArtist.

VIDEOCLIP: AlunaGeorge - "Best Be Believing"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Vhh-XF01Ats&w=600]

Citește mai multe despre AlunaGeorge
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Johnny Logan de la București a fost anulat

Din cauza unor probleme ce țin de disponibilitatea sălii, concertul Johnny Logan ce urma să se desfășoare la Sala Palatului...

Închide