Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Alexandra Stan a lansat o campanie împotriva violenței domestice - VIDEO

Alexandra Stan revine, dar nu cu un proiect muzical, ci cu o campanie împotriva violenței domestice. Aceasta se intitulează "Nu bate! Mai bine cântă!" și încurajează victimele abuzului verbal și fizic să ceară un ordin de protecție.

Publicat

pe

Alexandra Stan - "Nu bate! Mai bine cântă" (Campanie împotriva violenței domestice)
Alexandra Stan - "Nu bate! Mai bine cântă" (Campanie împotriva violenței domestice) │ FOTO: www.maibinecanta.ro

În urmă cu câteva luni Alexandra Stan a fost victima agresiunilor fizice și verbale ale propriului manager Marcel Prodan. Aceasta a avut curajul să apară în fața camerelor de filmat bătută și să vorbească deschis despre ce s-a întâmplat. Experiența i-a schimbat viața tinerei artiste, care a decis că este de datoria ei să ia atitudine și să încerce să ofere un sprijin femeilor agresate. Astfel, Alexandra Stan a lansat o campanie împotriva violenței domestice în care încurajează victimele să ceară ajutor și ordin de protecție. De asemenea, artista pune accentul pe statisticile care spun că în România o femeie din trei este bătută de soțul ei, iar în 60% din cazuri, alcoolul este un factor favorizant. În plus, 25% din omorurile anuale sunt cauzate de violența în familie.

M-am implicat într-o campanie împotriva violenţei în familie şi voi spune ori de câte ori am ocazia "Nu bate! Mai bine cântă!" alături de "Cere un ordin de protecţie!". Îmi doresc ca acest proiect să aibă ca efect creşterea numărului de persoane care spun NU violenţei, care cer ajutorul şi solicită un ordin de protecţie. Aceasta este principala mea concluzie după incidentul de acum câteva luni. Nu toleraţi astfel de situaţii! Nu aveţi de ce să vă fie ruşine, iar tăcerea în aceste situaţii nu este de aur - Alexandra Stan - www.maibinecanta.ro

În luna iunie, artista de numai 24 de ani a ajuns internată în spital cu fața tumefiată, cu răni grave la nivelul ochilor, la cap, la rinichi și vânătăi pe tot corpul. Alexandra Stan a declarat că incidentul a pornit de la o discuție despre banii pe care aceasta trebuia să-i primească de pe concertele susținute în ultima perioadă. Artista a depus plângere penală împotriva lui Marcel Prodan, iar în prezent, dosarul se află în cercetarea organelor de anchetă. În replică, managerul a declarat că Alexandra Stan era supărată pentru că el a vrut să o părăsească după o relație de trei ani. Mai mult, Prodan a susținut că artista a fost cea care a încercat să provoace un accident rutier în care să-și piardă viața amândoi.

Alexandra Stan - Nu bate! Mai bine cântă!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=e92YiH7EoyM]

Trending