Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

30 Seconds to Mars ne prezintă "City of Angels" - VIDEOCLIP

30 Seconds to Mars ne propune o călătorie în orașul îngerilor, locul unde visele se nasc și uneori se împlinesc. "City of Angels" este un nou scurtmetraj în regia solistului Jared Leto, piesa devenind soundtrack pe fundalul unor confesiuni emoționante din partea unor actori și artiști precum James Franco, Olivia Wilde, Lindsay Lohan, Selena Gomez, Kanye West, Ashley Olsen.

Publicat

pe

30 Seconds to Mars - "City of Angels" (secvențe videoclip)
30 Seconds to Mars - "City of Angels" (secvențe videoclip)

"City of Angels" este mai mult decât un oraș. Aici, de cele mai multe ori, oamenii vin pentru a-și împlini un vis ori pentru a începe o nouă viață, un nou capitol. Din perspectiva majorității, acesta este tărâmul promisiunii, al tuturor posibilităților. Pornind de aici, 30 Seconds to Mars a creat contextul perfect pentru a broda pe marginea acestor idei poveștile de viață ale unor oameni cunoscuți din industria muzicală și cinematografică. Aflăm, astfel, din videoclipul piesei "City of Angels" ce i-a motivat de-a lungul anilor pe James Franco, Kanye West, Olivia Wilde, Lindsay Lohan, Selena Gomez și Ashley Olsen. Fiecare povestește de ce a ales să vină în Los Angeles și ce reprezintă pentru ei acest oraș. În "cabina confesiunilor" intră și membrii trupei 30 Seconds to Mars, precum și persoane ce au venit aici pentru a-și imita idolii (Michael Jackson, Marilyn Monroe).

Filmările pentru videoclipul piesei "City Of Angels" s-au desfășurat pe 18 și 19 august în Los Angeles, California. Regizorul clipului este nimeni altul decât solistul Jared Leto, cunoscut și sub pseudonimul Bartholomew Cummins. În stilul devenit deja o emblemă 30 Seconds to Mars, videoclipul este de fapt un film de scurtmetraj ce spune povestea orașului îngerilor prin elemente simbolic alese: priveliști cu zone stâncoase, picturi murale, mărturisiri ale oamenilor ce au venit aici pentru a-și împlini un vis.

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", de pe care a fost extras și noul single "City Of Angels", conține 12 piese, Jared Leto fiind implicat atât în procesul de compunere a pieselor cât și în cel de producție, colaborând de asemenea cu Steve Lillywhite (U2, The Killers, The Rolling Stones, Dave Matthews Band, Peter Gabriel, Talking Heads, Morrissey, The Pogues, David Byrne, Siouxsie and the Banshees, Simple Minds, The Psychedelic Furs, Beady Eye etc.). Din perspectiva lui Leto materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

30 Seconds to Mars - "City Of Angels"

Trending