Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Zilele Bucureștiului 2013

Zilele Bucureștiului 2013 se sărbătoresc în perioada 19 - 22 septembrie. Evenimentul marchează aniversarea a 554 de ani de la atestare documentară a orașului. Vezi programul activităților și al concertelor.
Zilele Bucureștiului 2013

Zilele Bucureștiului 2013

Muzică clasică la metrou

În perioada 16-22 septembrie 2013 în staţiile de metrou de la Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate, Piaţa Victoriei 1, Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord, călătorii vor avea parte de muzică clasică în intervalul orar 17.30-19.00.

Tineri de la Conservatorul George Enescu şi Opera Română vor susţine concerte de muzică direct pe peron şi în acelaşi timp vor fi acompaniaţi de alţi artişti care vor susţine momente inedite de grafică, desen, pictură, dans contemporan sau tango.

Traseu cultural nocturn Zilele Bucurestiului 2013

- "Moravuri, obiceiuri și obsesii bucureștene" -

Cu ocazia „Zilelor Bucureștiului”, Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate - ARCEN organizează un traseu-cultural nocturn al Capitalei în perioada 19-22 septembrie, în fiecare seară, de la ora 19.00, cu plecare din fața Teatrului Odeon.

Turul ghidat nocturn al Capitalei va avea tema „Moravuri, obiceiuri și obsesii bucureștene”, va cuprinde 8 opriri pe un traseu de un km şi va dura doua ore, timp în care va fi ilustrată viața orașului București și a locuitorilor săi, din secolele XIX-XX.

Traseul-nocturn propus de ARCEN la aniversarea Capitalei este cuprins în perimetrul străzilor: Calea Victoriei, str. Ion Câmpineanu, str. Academiei, Piața Revoluției, str. Valter Mărăcineanu, str. George Vraca, str. Ion Brezoianu, intrarea Rigas, str. Constantin Mille și Bulevardul Regina Elisabeta.

În cadrul acestui traseu vor fi aduse înaintea publicului povești despre boema literară de la Grădina Oteteleșeanu, istorii legate de apariția telefonului la București, dar și a cinematografiei, despre luxul Capitalei, despre primele librării ale Bucureștiului de secol XIX, despre băcănii celebre și hoteluri de lux, dar și despre mahalalele și hanurile din București.

Gala Folk You Florian Pittiș 2013 în Centrul Vechi din București

Începând de vineri, 20 septembrie, până duminică,22 septembrie, sunteţi aşteptaţi în Centrul Vechi, pe strada Franceză, pentru a vă impregna sufletele de viaţă, de starea de sărbătoare, de muzică frumoasă şi dragoste. Gala Folk You! Florian Pittiș 2013 începe la ora 18:00. Intrarea este liberă. 

Pentru programul complet al galei Folk You Florian Pittiș 2013 puteți accesa pagina din agendă dedicată evenimentului.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bere Gratis a împlinit 15 ani de activitate

Pe 20 septembrie 2013 formația Bere Gratis a împlinit 15 ani de activitate muzicală. Trupa a pregătit un turneu aniversar...

Închide