Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Zedd a lansat "Stay The Night" feat. Hayley Williams (Paramore) - VIDEOCLIP

Tânărul producătorul și DJ Zedd vine cu o colaborare inedită. Acesta a convins-o pe solista de la Paramore, Hayley Williams, să cânte pe noul single "Stay The Night". Melodia se bucură și de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență videoclip Zedd -

Secvență videoclip Zedd - "Stay The Night" feat. Hayley Williams (Paramore)

"Stay The Night" este cel mai nou single lansat de Zedd în colaborare cu solista de la Paramore, Hayley Williams. Videoclipul melodiei este regizat de Daniel "Cloud" Campos, care a colaborat cu Paramore la clipul "Now". Pe lângă secvențele cu Zedd cântând la pian și Hayley William interpretând cu forță, sunt inserate momente dintr-o coregrafie interesantă de dans contemporan.

Născut în Rusia, Anton Zaslavski a crescut într-o familie de muzicieni și a început să studieze pian și percuție de la vârsta de 4 ani. Ulterior s-a mutat în Kaiserslautern, Germania, unde în anul 2002 a început să cânte pentru o formație Dioramic. Ulterior a devenit foarte interesant de muzica electronică și a început să lanseze materiale sub numele de Zedd. La început a produs piese din zona electro house, ca ulterior să se îndrepte spre house progresiv, complectro și dubstep. A început să fie cunoscut odată ce a câștigat un concurs de remix-uri. În 2011 a realizat remix-uri după "Born This Way" și "Mary the Night" de la Lady Gaga, iar artista le-a introdus pe ediția specială a discului "Born This Way". Aceasta a fost cucerită de producătorul de numai 24 de ani, astfel că a lucrat cu el pentru albumul "ARTPOP".

Anul trecut, Zedd a lansat single-ul de debut "Spectrum" feat. Matthew Koma. Primul album se intitulează "Clarity" și a apărut în octombrie 2012. Noul single "Stay The Night" promovează o ediție deluxe a discului ce se lansează astăzi, 24 septembrie.

Zedd - "Stay The Night" feat. Hayley Williams (Paramore) (Videoclip)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chase & Status a lansat "Count On Me" feat. Moko - VIDEOCLIP

Chase & Status a lansat videoclipul noului single "Count On Me", cântat în colaborare cu Moko. Single-ul va apărea oficial...

Închide