Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Zdob și Zdub concertează la Media Music Awards

Zdob și Zdub va concerta pe 19 septembrie la Sibiu, în cadrul Media Music Awards. La eveniment vor fi premiați cei mai buni artisti ai momentului, criteriul de departajare fiind difuzarile radio-Tv-online.

Zdob și Zdub

Zdob și Zdub vor urca pe 19 septembrie pe scena din Piața Mare a Sibiului pentru a cânta în fața a peste 30.000 de spectatori și a altor câteva milioane de telespectatori, din peste 50 de țări. Cei prezenți la eveniment vor putea asculta cele mai recente două single-uri Zdob și Zdub, "Moldovenii s-au născut" si "Trece vremea omului", de pe albumul "Basta Mafia".

""Trece vremea omului" reprezintă piesa de pe albumul "Basta Mafia" pe care am reușit cel mai bine să îmbinăm rockul cu muzica folk. Single-ul "Moldovenii s-au născut" a apărut foarte spontan. La început ne-am agățat de un ritm, ca mai apoi să apară motivul Tarantellei", a explicat Roman Iagupov, solistul Zdob și Zdub.

Albumul "Basta Mafia", lansat în România împreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care "Moldovenii s-au născut", "Dunărea", "Lângă Codrii de Arama", "Om cu Inima de Lemn", "So Lucky" și două bonus tracks.

În cadrul Media Music Awards vor fi premiați cei mai în voga artiști ai anului, iar pe scena din Piața Mare a Sibiului vor cânta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Vontaj, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Delia, Fly Project, Faydee.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. Prin intermediul rapoartelor lunare, întocmite de Media Forest, se evita orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor.

Pentru Media Music Awards, biletele au prețul promoțional de 20 de lei și pot fi procurate online din rețeaua Myticket.ro și Eventim.ro, precum și din magazinele Orange Shop, Domo și Germanos. În ziua evenimentului, prețul va fi de 30 de lei.

Zdob și Zdub - "Moldovenii s-au născut" (official video)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Icona Pop a lansat "All Night" - VIDEOCLIP

Suedezele de la Icona Pop au lansat recent un nou videoclip. Piesa promovată se numește "All Night" și este extrasă...

Închide