Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020

X Factor: Concurenții tineri de 14-17 ani fac legea în noul sezon - VIDEO

Delia, Cheloo și Dan Bittman au evaluat o nouă serie de pretendenți la trofeul X Factor România. Cel de-al treilea sezon a continuat duminică seara la Antena 1 cu multe voci tinere. Două concurente în vârstă de 14 ani au obținut câte trei voturi de DA și merg mai departe în show-ul muzical.

Bittman, Delia și Cheloo jurizează X Factor România

Producția nu a dus lipsă de momente comice - Cheloo a trimis la handbal două gemene, un anume Elvis din Colentina a plecat să-și agațe acordeonul în cui, un hipster de 21 de ani a zgâriat piesa lui  Jason Mraz precum unghia pe tablă, alt concurent n-a prins nicio notă din "Gașca ta" (Hi-Q) și a fost trimis la o emisiune pe teme culinare. Multe alte momente nemuzicale au fost mixate în colaje comice înaintea deselor pauze publicitare. În continuare, vă prezentăm concurenții acceptați duminică în concursul X Factor România 2013: Eliza Bunu, Alex Simion, Ana Maria Mihăilești, Florena Țico Șandru, Vali Mihul, Iuliana Butenco, Ioan Mardare și Ruxandra Maria Tomulesei.

Eliza Bunu (19 ani) din Tecuci vrea să arate că perseverența poate ajuta la X Factor. Fosta concurentă, acum studentă în capitală, a primit de trei ori "DA" și merge mai departe cu speranța unui traseu mai lung decât cel de anul trecut, când s-a oprit la faza Grupurilor.

Eliza Bunu la X Factor Romania

Eliza Bunu la X Factor Romania

Delia și-a adus aportul la conturarea sex-simbolului masculin al emisiunii. "Cum să fii atât de frumușel și să cânți atât de frumos", a exclamat ea după piesa "Lost" (Michael Buble) interpretată de Alexandru Simion (22 de ani) din București. Este solist vocal și are o trupă de coveruri. Preocupat în mod excesiv de look și forma sa fizică, Alex a demonstrat că are și voce. Rămâne de văzut dacă prezența de spirit și talentul îl pot transforma în viitorul X Factor.

Alex Simion la X Factor Romania

Alex Simion la X Factor Romania

Cu două voturi de DA, a mers mai departe și o tânără din Cluj-Napoca, interpretând piesa "Impossible", varianta lansată în decembrie 2012 de James Arthur, câștigătorul ediției de anul trecut a emisiunii X Factor din Marea Britanie.

Ana Maria Mihăieș (14 ani) a venit pe scena X Factor cu mult curaj și vise adolescentine. În ciuda adversității inițiale a lui Cheloo, Ana Maria a continuat cu dezinvoltură schimbul de replici. A urmat interpretarea "Feeling Good", iar juriul a căzut la picioarele ei: "Are o voce matură pentru vârsta ei și ce iese de aici, jar mănânci", a spus Bittman. La o primă vedere, tânăra Ana Maria poate deveni deopotrivă actriță, cântăreață sau prezentatoare TV.

Ana Maria Mihăieș la X Factor Romania

Ana Maria Mihăieș la X Factor Romania

Florena Țico Șandru (14 ani) din Băile Felix scade și ea media de vârstă a concurenților din cel de-al treilea sezon X Factor România. Doar ce și-a luat buletinul și le pune probleme juraților. Cântă însă de la vârsta de 5 ani.

"Eu cred că am încurcat-o anul ăsta, pentru că ne-au întins o cursă organizatorii acestui concurs, mutând limita de vârstă la 14 ani... Toată lumea la 14 ani cântă excepțional!", a afirmat Dan Bittman.

Florena Țico Șandru la X Factor România

Florena Țico Șandru la X Factor România

Florena are un timbru vocal mai special, dar ușoara răgușeală moștenită ereditar nu i-a ridicat nicio problemă în interpretare. Piesa  "I Set Fire to the Rain" (Adele) a fost cântată foarte ușor, ca într-o joacă.

VIDEO: Florena Șandru la X Factor

"Bensonhurst Blues" (Oscar Benton) a răsunat foarte aproape de varianta originală în cea de-a doua emisiune X Factor din acest sezon. Un amator de karaoke a convins sala și juriul că merită să lupte în competiția X Factor. Vali Sugar Star (Vali Mihul) este electronist și locuiește în București, fiind originar din Slobozia. Contrar primelor impresii din filmul de prezentare, el a demonstrat că nu a greșit platoul de filmare. Concursul e totuși la început, iar masivul concurent are încă multe de demonstrat.

Vali Mihul la X Factor România

Vali Mihul la X Factor România

Iuliana Butenco (20 de ani) din Republica Moldova a trecut Prutul. Înarmată cu tupeu și cu ținte bine conturate în minte, atacă X Factor România, unde Cheloo îi cade primă victimă. Cu interpretarea piesei "Stop" (Sam Brown), ea primește Start Joc! Dan Bittman îi spune "cu vocea asta de Minnie Mouse" nu o să ajungi departe", dar îi deschide calea succesului cu 3 DA-uri.

Iuliana Butenco la X Factor Romania

Iuliana Butenco la X Factor Romania

Ioan Mardare, zis Cocoon Kills, a venit în emisiune cu atitudine hip-hop. Scump la vorbă, Ioan Mardare le-a zis despre Pisi. Cu suficiente beep-uri peste, piesa despre Pisi îl convinge inclusiv pe Cheloo. Rămâne de văzut dacă va trece de faza următoare, ce calități ascunse mai sunt în Cocoon.

Ioan Mardare la X Factor Romania

Ioan Mardare la X Factor Romania

Ruxandra Maria Tomulesei (17 ani) a venit la X Factor din Hârlău, județul Iași. Este vocea păstrată de producători pentru finalul emisiunii. Interpretarea piesei "I'm changing" (Jennifer Hudson) îi ridică în picioare pe Delia și Bittman. Solistul Holograf explică: "Te-am ascultat cu atenție. Ești prima fată din concurs care m-a făcut să am pielea de găină".

Ruxandra Tomulesei la X Factor Romania

Ruxandra Tomulesei la X Factor Romania

VIDEO: Maria Tomulesei la X Factor

Vezi cum a decurs emisiunea anterioară și cunoaște-i pe ceilalți concurenți de la X Factor.

Citește mai multe despre ChelooDan BittmanDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE