Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

"Wrecking Ball" a lui Miley Cyrus, în versiune Haim - VIDEO

Haim a realizat un cover după hitul "Wrecking Ball", al lui Miley Cyrus. Cele trei surori, ce și-au adjudecat anul acesta titlul de cea mai bună trupă de festival, au oferit ascultătorilor BBC Radio 1 propria versiune a piesei.
Haim

Haim

Ultimul hit Miley Cyrus a ajuns în setlistul trupei Haim. După numeroase parodii ale videoclipului "Wrecking Ball", în care artistă pop apare balansându-se dezbrăcată pe o sferă de metal folosită la demolări, piesa rămâne, în opinia multora, una ce merită a fi apreciată. Valorificând potențialul melodiei, surorile de la Haim au realizat recent un cover după "Wrecking Ball", pe care l-au interpretat live la BBC Radio 1. Noua versiune a piesei sună mai mult indie și mai puțin pop, partea de refren fiind abordată diferit.

Haim pregătesc pentru perioada următoare lansarea albumului de debut, "Days Are Gone". Acesta va apărea pe piață pe 30 septembrie, în tracklist fiind incluse hituri precum "Falling", "Forever", "Don't Save Me"  sau "The Wire".

În ce o privește pe Miley Cyrus, în ultima perioadă nimic din ceea ce face nu trece neobservat. Această atenție mediatică își are nucleul la gala premiilor MTV VMA 2013, în care degetul de spumă, considerat simbol al susținerii unei echipe în sport, a fost "denigrat" și dansul cu conotații sexuale a fost criticat la scenă deschisă. Momentul a fost urmat de lansarea videoclipului "Wrecking Ball", în noua sa apariție Miley Cyrus optând pentru "un stil vestimentar lejer", respectiv fie chiloți și maiou, fie nimic.

Recent, Miley Cyrus a apărut în noul videoclip al lui Mike Will Made It, realizat pentru piesa "23".  Inițial rapper-ul nu a dorit ca artista pop să fie inclusă pe lista colaborărilor, alături de Wiz Khalifa și Juicy J, însă după ce a ascultat-o cântându-i versurile s-a răzgândit. Videoclipul aceste piese poate fi urmărit într-un articol anterior.

HAIM cover Miley Cyrus' Wrecking Ball (BBC Radio 1)

Citește mai multe despre HaimMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ombladon a lansat noua piesă "Indiferență" - AUDIO

După ce Cheloo a lansat două single-uri solo, colegul său de la Paraziții, Ombladon vine și el cu o piesă...

Închide