Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Wiz Khalifa a înregistrat câteva piese cu Adele

Wiz Khalifa se pregătește să lanseze până la sfârșitul anului un nou material discografic. Rapperul a confirmat că a înregistrat pentru album piese cu mai multe vedete pop, printre care și Adele.
Wiz Khalifa

Wiz Khalifa

Rapperul Wiz Khalifa lucrează intens la noul său album. Artistul își dorește să aibă cât mai multe colaborări cu vedete pop și a declarat pentru Fuse News că deja a înregistrat cu Adele și Miley Cyrus. Materialul se intitulează "Blacc Hollywood" și este așteptat să apară până la sfârșitul acestui an.

Am piese cu Miley Cyrus. Am piese cu Adele. Am mulți invitați pentru album, dar încă nu am încheiat cu nimeni o înțelegere.

Îmi doresc foarte tare să fac ceva cu Lady Gaga. Trebuie să existe o colaborare cu ea, a declarat Wiz Khalifa.

Ultimul album lansat de Wiz Khalifa este "O.N.I.F.C." din 2012. Acesta a apărut pe data de 4 decembrie. Titlul discului a fost inspirat de "H.N.I.C.", materialul trupei Prodigy. Acronimul a venit de la expresia "One Night In First Class". Albumul a primit recenzii mixte din partea criticilor și a debutat pe locul 2 în topul Billboard 200, cu 148.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare.

Pe numele său real, Cameron Jibril Thomaz, artistul american s-a lansat pe scena muzicii rap în 2006, cu albumul de debut "Show and Prove". Un an mai târziu, acesta a fost observat de casa de discuri Warner Bros. Records, alături de care Khalifa a lansat cel de-al doilea material, "Deal or No Deal" în 2009. Unul dintre cele mai cunoscute single-uri ale sale este "Black and Yellow" apărut în 2010. Extras de pe albumul "Rolling Papers", single-ul a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. În afară de faptul că lucrează la viitorul materia, Wiz Khalifa are un an plin de evenimente și în plan personal. Acesta s-a căsătorit cu Amber Rose și a devenit tată pentru prima dată.

Wiz Khalifa - "Black And Yellow"

Citește mai multe despre AdeleMiley Cyrus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga îi lasă pe fani să decidă noul single și colaborează cu TLC

Următorul single extras de pe noul album al lui Lady Gaga va fi ales chiar de către fani. În plus,...

Închide