Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

White Walls, Psycho Symphony și Abigail cântă la Maximum Rock Festival

White Walls, Psycho Symphony și Abigail sunt noile trupe confirmate la Maximum Rock Festival. Ediția indoor se va desfășura în zilele de 25 și 26 octombrie în Turbohalle din București și va prezenta publicului atât formații străine, cât și formații autohtone.

Publicat

pe

Dupa anularea concertului Evil, deoarece trupa a rămas fără chitaristul Ol Drake, trei noi trupe au fost anunțate pe afisul Maximum Rock Festival 2013. Este vorba despre Psycho Symphony din Carei, White Walls din Constanța și Abigail din București.

Ediția indoor se va desfășura în zilele de 25 și 26 octombrie în Turbohalle din București și va prezenta publicului atât formații străine, cât și formații autohtone. Pe lângă concerte, Maximum Rock Festival va găzdui și alte activități adiacente, dar și un mare târg de produse rock, unde cei prezenți își vor putea achiziționa de la tricouri la reviste și alte accesorii rock.

Pretul biletelor si al abonamentelor pentru Maximum Rock Festival:

Bilete pentru o singura zi:

  • 90 lei - pana la data de 30 septembrie
  • 100 lei - in perioada 1 - 24 octombrie
  • 115 lei - pentru ziua de 25 octombrie
  • 125 pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente:

  • 145 lei - pana la data de 31 august
  • 160 lei - in perioada 1 - 30 septembrie
  • 175 lei - in perioada 1 - 24 octombrie
  • 200 lei in perioada 25 - 26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe Eventim.ro. Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, etc. Cei interesati trebuie sa trimita un email la adresa [email protected] (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 25 octombrie 2013

Maximum Rock Festival

Loc
Turbohalle

Trending