Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

White Walls a lansat "Dream Chaser" - AUDIO

White Walls a lansat o piesă nouă, intitulată "Dream Chaser". Melodia este extrasă de pe albumul "Escape Artist", cel de-al doilea material discografic al trupei. Discul va fi lansat pe 10 octombrie 2013, în cadrul unui concert în Silver Church.

White Walls la BESTFEST 2013 - 6 iulie 2013

White Walls, una dintre cele mai apreciate trupe de metal din România, revine în această toamnă cu cel de-al doilea material discografic. Intitulat "Escape Artist", albumul include 13 piese ce poartă ascultătorul într-o călătorie atât conceptual cât și la nivel de compoziție. Grafica materialului este din nou semnată de Costin Chioreanu (Twilight13Media), ale cărui talent și imaginație redefinesc conceptul grafic creat acum trei ani.

"Escape Artist simbolizează evadarea din lumea reală într-o lume imaginară, acolo unde totul este posibil. Se poate spune că artistul își creează univers după univers. Însă artistul este în esență om, iar încercarea sa de a crea universul ideal are ca urmare o serie de erori în 'construcție'. Fiecare piesă reprezintă o stare trăită de acest artist, un om visător, bipolar, personaj ce trece rapid de la agonie la extaz, de la calm la disperare. Albumul în sine este o călătorie către cele mai întunecate gânduri, o luptă cu monștrii din interior, o proiecție a rolului trăit în fiecare piesă", declară solistul Eugen Brudaru.

White Walls s-a născut din cenușa proiectului Protest Urban, în care au cântat împreună Marian și Eugen. Când au căutat oameni pentru o nouă trupă, i-au cooptat pe Ionuț și Eduard, care au petrecut anii de liceu împreună fiind colegi de trupă. În prezent, grupul este apreciat pentru sound-ul său de progressive metal și pentru prestația pe scenă. Un alt punct forte al formației este comunicarea vizuală prin sigle, afișe și tricouri care au un concept extrem interesant.

White Walls - "Dream Chaser"

Tracklist "Escape Artist"

 1. Silence
 2. Dream Chaser
 3. Loose Ends
 4. Patience
 5. Dead Heart Part I
 6. Dead Heart Part II
 7. Dead Heart Part III
 8. The Masquerade
 9. Another Sun
 10. World Gone Wrong
 11. Escapism
 12. Waves
 13. Silence (Reprise)

Citește mai multe despre White Walls
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Demis Roussos la Sala Palatului

Demis Roussos revine pe scena Sălii Palatului din București unde va susține un concert tradițional de Crăciun pe 5 decembrie....

Închide