Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa ONE pleacă în turneu național

Criss și Vlad, cei doi artiști din trupa ONE, pleacă în luna octombrie într-un turneu național, numit "Aprinde un vis", în cadrul căruia vor promova albumul lor de debut.

Publicat

pe

"Aprinde un vis" este numele primului turneu național susținut de Criss și Vlad sub numele de ONE. Cei doi vor promova albumul de debut începând cu data de 29 octombrie, primul concert fiind programat la Centru Cultural Drăgan Muntean din Deva.

Abia așteptăm să ne întâlnim cu fanii din toată țara. În curând va fi gata și primul album ONE, iar la concerte veți putea asculta atât piese noi, cât și melodii deja cunoscute, precum "Ploaia mea", "Crezi în tine" sau cel mai recent single al nostru, "Un nou început". Vă iubim!, au spus Criss și Vlad.

Concertele din cadrul turneului "Aprinde un vis" sunt cadoul perfect pentru toți cei îndrăgostiți: ONE cânta numai piese de dragoste și, mai mult decât atât, Criss și Vlad au demonstrat de-a lungul timpului că se iubesc - cei doi formează un cuplu de peste un an și jumătate.

Suntem unul, suntem două suflete într-unul singur, ne iubim și de aceea vrem să transmitem multă iubire prin intermediul muzicii noastre, să promovam ideea de dragoste și suflete pereche, au spus Criss și Vlad.

Biletele pentru concerte se găsesc online pe www.myticket.ro și la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Prețurile biletelor variază între 40 și 100 de lei. Toate spectacolele încep de la ora 19:00.

Date turneu ONE - "Aprinde un vis"

  • 29 octombrie - Deva, Centru Cultural Drăgan Muntean
  • 30 octombrie - Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților
  • 31 octombrie - Reșița, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 8 noiembrie - Târgu Mureș, Teatrul Național
  • 9 noiembrie - Cluj Napoca, Casa de Cultură a Studenților
  • 10 noiembrie - Oradea, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 11 noiembrie - Timișoara, Sala Capitol

ONE - "Un nou început"

Trending