Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Trupa The Mono Jacks se desparte

După 5 ani de activitate, trupa The Mono Jacks a anunțat că se desparte. Grupul va susține concertul de adio pe data de 5 octombrie, în clubul Colectiv.

Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

Cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate muzicală, cei de la The Mono Jacks au decis să pună punct proiectului. Astfel concertul aniversar va fi și ultimul concert al formației. Acesta va avea loc pe data de 5 octombrie în noua locație Colectiv, deschisă în incinta fostei fabrici Pionierul din București. The Mono Jacks îi are în componență pe Doru Trascău la voce și chitară, Dorian Cazacu la baterie, Florin Vasile la chitară și Alexandru Tomescu la bas. Activitatea trupei a însemnat peste 100 de concerte, două albume lansate, un EP cu remixuri și doar videoclipuri oficiale. Concertul de adio va începe de la ora 21:30, iar biletul de intrare costă 20 de lei.

Vă spunem rămas bun și încheiem cei cinci ani de activitate în cadrul unui eveniment aniversar pe 5 Octombrie.

Toate lucrurile frumoase au un început. Al nostru a fost fulminant și le mulțumim celor care l-au făcut posibil: fanilor, prietenilor, familiilor, oamenilor din media, cluburilor și festivalurilor care ne-au deschis porțile (și microfoanele), regizorilor care au lucrat nopți întregi la clipurile The Mono Jacks și celor care ne-au ascultat melodiile.

Toate lucrurile frumoase au un sfârșit. Pentru noi, acel moment e acum. Dincolo de "chimia" de pe scenă - pentru care suntem recunoscători - suntem personalități diferite. După 5 ani de drum, am ales împreună să punem punct istoriei The Mono Jacks.

The Mono Jacks înseamnă:

Doru Trascău (vox, guitar)
Dorian Cazacu (drums)
Florin Vasile (guitar, vox)
Alexandru Tomescu (bass)

Alături de foștii componenți Alex Voicu (bass), Andrei 'Jah' Filip (bass) și Hassan Nabulsi (bass).

Dar mai înseamnă: 5 ani de activitate, peste 100 de concerte, două discuri (un LP și un EP), un EP de remixuri, două videoclipuri, o energie debordantă pe scena precum și mii de ore de repetiții.

Fatidic sau nu, acest moment coincide cu aniversarea a cinci ani de activitate a formației. Motiv pentru care ne propunem un eveniment memorabil.

Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 5 Octombrie, începând cu ora 21:30, în noul stabiliment cultural numit Colectiv, care este situat pe Str. Tăbăcarilor 7, Sector 4 (în incinta fostei fabrici Pionierul).

Rămâneți cu bine, vă iubim!
Un sfârșit e un început!

The Mono Jacks - "Gândurile" (Videoclip)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Mono Jacks
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii Media Music Awards 2013 - FOTO

Cea de-a doua ediție a galei Media Music Awards și-a desemnat câștigătorii. Pe scena din Piața Mare, în fața a...

Închide