Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Tranda a lansat "Dimineața" feat. Deliric & Nane - AUDIO

Tranda a lansat single-ul "Dimineața", o colaborare cu Deliric și Nane. Single-ul este cel de-al doilea extras de pe EP-ul "Constangeles – Volumul 1", care urmează să fie lansat în următoarea perioadă sub egida Okapi Sound.
Tranda

Tranda

Conform declarațiilor lui Tranda, EP-ul "Constangeles – Volumul 1" este unul variat atât din perspectiva sound-ului, cât și din prisma interacțiunii cu cei care au participat la realizarea lui. Pentru acest material, artistul a colaborat cu Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric, fiecare punându-și amprenta pe conținutul muzical. EP-ul include opt piese, "Dimineața" fiind cel de-al doilea single extras. Noua melodie este lansată în colaborare cu Deliric & Nane.

 "Piesa e inspirată dintr-o perioadă în care simțeam că mă plafonez și eram conștient de asta. Pierdeam nopțile aiurea, până într-o dimineață în care mi-am dat seama că fac același lucru și în stilul ăsta o să am multe de pierdut mai târziu. A fost o combinație de panică și motivație în același timp. Aveam nevoie de o schimbare. În aceeași dimineață am scris piesa și, după ce am tras-o, le-am trimis-o baieților. Au rezonat imediat cu starea ei. Sper ca lumea să o simtă și să înțeleagă ce trebuie", a declarat Tranda.

Întreg conceptul grafic al EP-ului "Constangeles – Volumul 1", care se va diferenția deprecedentele prin stilul inedit, a fost realizat de Costin „Tranda” Trandafir alături de Griffo pentru Quart. Implicarea lui Tranda pe partea grafică nu este, de altfel, o surpiză, artistul având o pasiune pentru desen și artă plastică, în paralel cu muzica având și proiecte pe partea de graphic-design.

Instrumentalul pentru "Dimineața" a fost produs de Tranda, Grasu XXL fiind cel care s-a ocupat de mixaj și masterizare. Melodia este lansată la două luni de la dezvăluirea single-ului "Fără Griji", piesa care anunța noul material al lui Tranda.

Tranda - "Dimineața" (feat. Deliric & Nane)

Citește mai multe despre Deliric 1Tranda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicki Minaj este singura femeie în topul celor mai bogați rapperi din 2013

Cu venituri estimate la 29 de milioane de dolari, Nicki Minaj se află pe locul 4 în topul celor mai...

Închide