Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Toulouse Lautrec a lansat clipul "Extraordinar" - VIDEO

Toulouse Lautrec revine în atenţia noastră prin cel mai recent clip realizat la single-ul "Extraordinar", cel care dă şi numele celui de-al doilea material de studio al trupei.
Toulouse Lautrec într-o şedinţă foto pentru All Hollow

Toulouse Lautrec într-o şedinţă foto pentru All Hollow

Astfel, acest nou videoclip este deosebit de ingenios realizat, fiind prezentaţi cei trei membri ai formaţiei interpretând partitura muzicală. Acţiunea propriu-zisă este alcătuită dintr-o suită de imagini care par desprinse din imagini de la ecograf. Conceptul a fost asigurat de către Cătălin Rulea, solistul trupei şi fondatorul Creative Laboratories.

Pe data de 10 Octombrie, în Club Control, o dată cu o nouă ediţie Anim'Est, trupa Toulouse Lautrec va lansa cel de-al doilea album. Acesta conţine 14 piese printre care putem aminti "Irrational", "Nopţi albe", "Poetul mecanic", "Lumea-i un sat de vacanţă". Albumul a fost înregistrat la GreenVille Music şi Creative Laboratories, iar partea de mix şi master poartă semnătura lui Adam Whittaker (Space Ray Music), discul fiind publicat sub egida Soft Records.

În urmă cu câteva luni, am stat de vorbă cu trupa şi am aflat câteva detalii despre aceste piese incluse pe noul album:

"Acest material credem că este mai bun, mai unitar, avem și mesaje mai puternice, nu cred că e o rețetă cu albumele și cu trupele. Noi facem ce ne spune sufletul. Cele mai importante piese de pe album acesta sunt despre societatea românească pornografică, despre o societate bolnavă, care nu știu încotro se îndreaptă cu ceea ce înseamnă cultură." -  solistul Cătălin Rulea

Noul clip poate fi urmărit mai jos, iar date despre un viitor turneu de promovare al acestui disc vor fi comunicate în curând.

TOULOUSE LAUTREC - Extraordinar VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Adam WhittakerCătălin RuleaToulouse Lautrec
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cher a lansat balada "I Hope You Find It" - LYRIC VIDEO

Cher a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul album, "Closer To The Truth". Piesa se numește "I Hope...

Închide