Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Toulouse Lautrec a lansat clipul "Extraordinar" - VIDEO

Toulouse Lautrec revine în atenţia noastră prin cel mai recent clip realizat la single-ul "Extraordinar", cel care dă şi numele celui de-al doilea material de studio al trupei.

Publicat

pe

Toulouse Lautrec într-o şedinţă foto pentru All Hollow
Toulouse Lautrec într-o şedinţă foto pentru All Hollow

Astfel, acest nou videoclip este deosebit de ingenios realizat, fiind prezentaţi cei trei membri ai formaţiei interpretând partitura muzicală. Acţiunea propriu-zisă este alcătuită dintr-o suită de imagini care par desprinse din imagini de la ecograf. Conceptul a fost asigurat de către Cătălin Rulea, solistul trupei şi fondatorul Creative Laboratories.

Pe data de 10 Octombrie, în Club Control, o dată cu o nouă ediţie Anim'Est, trupa Toulouse Lautrec va lansa cel de-al doilea album. Acesta conţine 14 piese printre care putem aminti "Irrational", "Nopţi albe", "Poetul mecanic", "Lumea-i un sat de vacanţă". Albumul a fost înregistrat la GreenVille Music şi Creative Laboratories, iar partea de mix şi master poartă semnătura lui Adam Whittaker (Space Ray Music), discul fiind publicat sub egida Soft Records.

În urmă cu câteva luni, am stat de vorbă cu trupa şi am aflat câteva detalii despre aceste piese incluse pe noul album:

"Acest material credem că este mai bun, mai unitar, avem și mesaje mai puternice, nu cred că e o rețetă cu albumele și cu trupele. Noi facem ce ne spune sufletul. Cele mai importante piese de pe album acesta sunt despre societatea românească pornografică, despre o societate bolnavă, care nu știu încotro se îndreaptă cu ceea ce înseamnă cultură." -  solistul Cătălin Rulea

Noul clip poate fi urmărit mai jos, iar date despre un viitor turneu de promovare al acestui disc vor fi comunicate în curând.

TOULOUSE LAUTREC - Extraordinar VIDEOCLIP

Comentează

Trending