Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Tom Jones, Will.i.am și Kylie Minogue, jurați ai noului sezon The Voice UK

Tom Jones și Will.i.am se vor întoarce în juriul emisiunii The Voice UK pentru cel de-al treilea sezon. Formula de patru inițială nu va fi însă păstrată, Jessie J fiind înlocuită de Kylie Minogue. De asemenea, în perioada următoare va fi anunțat cel de-al patrulea membru al juriului, Danny O'Donoghue luând decizia de a părăsi show-ul.
Tom Jones, Kylie Minogue și Will i.am. în juriul The Voice UK 2014

Tom Jones, Kylie Minogue și Will i.am. în juriul The Voice UK 2014

The Voice UK a ajuns la cel de-al treilea sezon, emisiunea-concurs urmând să ruleze din nou pe postul BBC One începând cu ianuarie 2014. Deși formatul show-ului nu va fi modificat, noii membri ai juriului ar putea aduce o briză proaspătă. Kylie Minogue a înlocuit-o pe Jessie J, artista britanică hotărând să părăsească show-ul pentru a se concentra asupra carierei sale muzicale.

"Sunt extrem de entuziasmată de faptul că voi fi jurat în cadrul The Voice UK. Iubesc conceptul emisiunii și pot spune că am urmărit cu mare interes sezoanele anterioare", a declarat Kylie Minogue la aflarea veștii.

Danny O'Donoghue va fi și el înlocuit în perioada următoare, artistul irlandez hotărând ca în perioada următoare să-și focalizeze atenția asupra evoluției muzicale a formației The Script, din care face parte.

Sir Tom Jones și Will.i.am vor fi în continuare membri în juriul The Voice UK, ambii mărturisind că sunt entuziasmați de începerea unui nou sezon.

"Sunt nerăbdător să începem sezonul 3 The Voice. Chiar dacă îmi va fi dor de Jessie și Danny, cred că noul line-up, ce o include și pe Kylie, va fi o schimbare bine primită de către spectatori", a declarat Tom Jones.

Tom Jones este unul dintre jurații The Voice care au ridicat mereu ștacheta. Cu o carieră ce se extinde pe cinci decenii, acesta a dat emisiunii o notă în plus de profesionalism. Sfaturile oferite concurenților s-au fructificat încă din primele episoade ale show-ului, câștigătorul primului sezon făcând parte din echipa sa.

Anul acesta Sir Tom Jones va reveni la București, într-un concert ce va cuprinde în setlist cele mai îndrăgite piese ale sale. De la “Delilah”, “Mama told me not to come” și “What’s New Pussycat” la “It’s Not Unusual”, “Thunderball” sau “She’s a lady”, toate se vor auzi la Sala Palatului pe 1 noiembrie 2013.

Prețurile biletelor pentru concertul Tom Jones de la București variază între 200 și 790 lei. Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Events și D&D East Entertainment.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kylie MinogueTom Joneswill.i.am
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Boy George a lansat o nouă piesă, "King of Everything" - AUDIO

Solistul britanic Boy George va lansa pe 28 octombrie 2013 un nou album de studio, intitulat "This Is What I...

Închide