Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

The Voice USA 2013 a debutat cu "I Love Rock & Roll" - VIDEO

The Voice USA a ajuns anul acesta la cel de-al cincilea sezon. Pentru a inaugura debutul primei sesiuni de audiții, Christina Aguilera, Adam Levine, Blake Shelton și Cee Lo Green au urcat împreună pe scenă pentru a da glas evergreen-ului "I Love Rock & Roll". Înregistrarea video a prestației celor patru jurați poate fi urmărită în articol.
Adam Levine și Christina Aguilera cântând

Adam Levine și Christina Aguilera cântând "I Love Rock'n'Roll" în cadrul The Voice USA

Cel de-al cincilea sezon The Voice USA a debutat recent pe NBC cu prima sesiune de audiții pe nevăzute. După sezonul din 2012, în care Shakira și Usher i-au înlocuit pe Christina Aguilera și Blake Shelton, "familia" The Voice USA s-a întors la rădăcini. Juriul a revenit la formula inițială, spre încântarea fanilor Christinei și ai lui Cee Lo.

Startul primului episod al emisiunii a fost dat  pe 23 septembrie printr-o reinterpretare a hitului "I Love Rock & Roll", compus în 1975 de Alan Merrill și Jake Hooker de la Arrows. Christina Aguilera, Adam Levine, Blake Shelton și Cee Lo Green au intrat în spiritul rock & roll, stârnind în sală ropote de aplauze.

Noul sezon The Voice USA a fost întâmpinat cu mult entuziasm de către Christina Aguilera, care a mărturisit că i-a fost dor de colegii săi. Din perspectiva sa, reunirea a fost ca o reîntregire de familie.

"Înregistrările pentru noul sezon au decurs natural, totul fiind reluat exact din punctul în care îl lăsasem. Umorul de vestiar a rămas neschimbat. Poate capul lui Blake e puțin mai mare (referire la cele trei sezoane în care concurenții săi au câștigat finala), dar în mare au rămas aceeași băieți pe care îi cunosc și îi iubesc."

Anul acesta The Voice USA a câștigat un premiu Emmy la categoria "Reality-Competition Program". Emisiunea a concurat în această secțiune cu show-uri precum "The Amazing Race", "Dancing With the Stars", "Project Runway", "So You Think You Can Dance", "Top Chef".

Christina, Adam, Blake și Cee Lo - "I Love Rock & Roll" (The Voice Season 5)

Citește mai multe despre Christina Aguilera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zedd a lansat "Stay The Night" feat. Hayley Williams (Paramore) - VIDEOCLIP

Tânărul producătorul și DJ Zedd vine cu o colaborare inedită. Acesta a convins-o pe solista de la Paramore, Hayley Williams,...

Închide