Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Status Quo - In The Army Now!
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Stone Temple Pilots a lansat un nou single, "Black Heart" - AUDIO

Formația americană Stone Temple Pilots va lansa pe 8 octombrie 2013 EP-ul "High Rise". Este primul material alături de noul solist, Chester Bennington (Linkin Park) iar noul single de promovare se numește "Black Heart".
Stone Temple Pilots cu Chester Bennington la voce

Stone Temple Pilots cu Chester Bennington la voce

Formația americană Stone Temple Pilots va lansa pe 8 octombrie 2013 EP-ul "High Rise". Este primul material, după concedierea lui Scott Weiland în luna februarie, alături de noul solist, Chester Bennington, membru în trupa Linkin Park. Noul single de promovare se numește "Black Heart".

Chester Bennington a declarat că își dorește să compună cât mai multă muzică alături de Stone Temple Pilots. Grupul nu aparține de nici o casă de discuri, astfel că producția și promovarea melodiilor vor fi realizate independent. Pentru Chester colaborarea cu Stone Temple Pilots este un vis împlinit întrucât a crescut ascultând muzica formației. Când a primit prounerea a acceptat fără să se gândească prea mult. Pe de altă parte, Linkin Park rămâne cap de listă în prioritățiile solistului, astfel că apariția unui nou album Stone Temple Pilots rămâne ceva incert.

Linkin Park va lansa pe 29 octombrie 2013 un nou material ce include colaborări cu nume sonore ale industriei muzicale.  Pentru noul disc, intitulat "Recharged", trupa a lucrat cu Datsik, Pusha T, Killsonik, Steve Aoki și nu în ultimul rând, Rick Rubin. Materialul discografic include 12 remixuri, multe dintre ele existând în arhiva Linkin Park din perioada înregistrării albumului precedent.

Stone Temple Pilots & Chester Bennington - "Black Heart"

Tracklist "High Rise":

  1. Out Of Time
  2. Black Heart
  3. Same On The Inside
  4. Cry Cry
  5. Tomorrow

Citește mai multe despre Chester BenningtonStone Temple Pilots
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Crowd Control a lansat primul clip oficial, "RockNRolla" - VIDEOCLIP

Crowd Control este o nouă trupă underground din peisajul local, născută din pasiunea pentru muzica electronică experimentală. Formația a lansat...

Închide