Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sting a lansat un nou single, "And Yet" - LYRIC VIDEO

Sting a lansat un nou single, intitulat "And Yet". Piesa este cel de-al doilea extras de pe noul disc "The Last Ship", ce va apărea pe piață pe 24 septembrie 2013. Sting nu a mai lansat un album cu compoziții noi de la "Sacred Love", din 2003.

Publicat

pe

Sting în concert la București pe 31 iulie 2013

Sting a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul album, "The Last Ship". Piesa se numește "And Yet" și vine la aproximativ două luni de la lansarea primului extras, "Practical Arrangement".

"The Last Ship" este cel de-al 11-lea material Sting și vine în completarea musical-ului cu același nume. Piesa de teatru este scrisă de către artist și explorează teme precum complexitatea relațiilor, trecerea ireversibilă a timpului, importanța familiei și a comunității, povestea fiind plasată în 1980, în perioada declinului industriei navale din Wallsend. Musicalul va debuta la Broadway în 2014.

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a născut în orașul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame.

Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de carieră, Sting a lansat 25 Years, un box set de colecție și albumul The Best Of 25 Years. Sting 25, aplicația gratuită pentru iPad, onorată cu distincția Cannes Lions la categoria Best Design/Aestetic la Cannes Lions International Festival of Creativity este disponibilă prin iTunes și oferă acces la imagini din concertul aniversar de 60 de ani al artistului, plus interviuri, fotografii, videoclipuri și multe altele. Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo dar și alături de Police, iar ca artist solo a câștigat încă 10 Premii Grammy, un Golden Globe, un Emmy și a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Sting a concertat anul acesta la București, evenimentul făcând parte din turneul "Back To Bass". Citește recenzia concertului Sting de pe pe 31 iulie și vezi galeria de fotografii.

Sting - "And Yet" (Lyric Video)

Trending