Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ștefan Bănică pleacă în turneu național în luna noiembrie

Ștefan Bănică le dă întâlnire fanilor săi într-un turneu național de amploare alături de trupa sa, "Rock’n’Roll Band" și grupul "The 50’s". Acesta se va desfășura pe parcursul lunii noiembrie, în zece dintre cele mai importante orașe din țară.

Cel mai turneu național al lui Ștefan Bănică poartă numele celui mai recent single "Alerg printre stele". Artistul a pregătit un spectacol de excepție, ce va include cele mai de succes hituri ale acestuia, dar și melodii de pe albumul "Altceva", precum "Nu e prea târziu", "Ce e dragostea?" feat. Marius Moga, "Noaptea de Craciun".

De-abia aștept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului 2013, "Alerg printre stele", și să ne bucurăm unii de alții. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceți atmosferă! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aștept cu mic, cu mare, să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile și să ne sărbătorim prin muzică, a spus Ștefan Bănică.

Toate concertele vor începe la ora 19:30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe Eventim.ro.

Date turneu Ștefan Bănică - "Alerg printre stele"

  • 2 noimbrie - Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 3 noiembrie - Galați, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 9 noiembrie - Bacău, Teatrul de Vară "Radu Beligan"
  • 10 noiembrie - Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 11 noiembrie - Botoșani, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 12 noiembrie - Iași, Teatrul Național "Vasile Alecsandri"
  • 16 noiembrie - Pitești, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 17 noiembrie - Brașov, Sala Sporturilor
  • 19 noiembrie - Cluj, Teatrul Național
  • 20 noiembrie - Ploiești, Casa de Cultură a Sindicatelor

Ștefan Bănică feat. Pacha Man - "Alerg printre stele"

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radio Guerrilla se închide. CNA a retras toate licențele radioului

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a decis în cadrul ședinței de joi, 19 septembrie, să retragă toate licențele postului Radio...

Închide