Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Soundgarden a lansat un nou clip, "Halfway There" - VIDEOCLIP

Chiar dacă a fost lansat în luna noiembrie 2012, Soundgarden continuă să promoveze albumul "King Animal" prin lansarea unui nou videoclip intitulat "Halfway There".
Soundgarden

Soundgarden

Chiar dacă a fost lansat în luna noiembrie 2012, Soundgarden continuă să promoveze albumul "King Animal" prin lansarea unui nou videoclip. Piesa aleasă poartă numele "Halfway There" iar clipul poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

"King Animal" este primul album după o pauză de 16 ani și a fost lansat la începutul lunii noiembrie. Discul este inregistrat în studiol X din Seattle alături de Adam Kasper, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Foo Fighters, Nirvana sau Pearl Jam. Joe Barresi (The Melvins, Queens Of The Stone Age, Weezwe) este responsabil de mixarea discului care a avut loc în studioul din Pasadena, California. CD-ul s-a vândut în prima săptămână de la lansare în peste 83.000 de unități, doar pe teritoriul american, intrând pe locul 5 în topul Billboard 200.

Veteranii grunge-ului au lansat în luna mai 2012 un box-set cu toate discurile apărute sub egida A&M Records. Pachetul, intitulat "The Classic Album Selection", are un amblaj nou fiecare disc având broșuri de prezentare și coperți realizate special de celebrul artist Josh Graham. Ultimul album Soundgarden, "Down on the Upside", a apărut în 1996.

Dupa apariția lui "King Animal", Soundgarden a colaborat cu cei de la Converse pentru un model de încălțăminte customizat. Designerul Chuck Taylor de la All Star a fost inspirat de coperta albumului și a realizat un tenis simplu dar atractiv pentru fanii Soundgarden, ce include și noua siglă a trupei. Tenișii sunt unisex și sunt disponibili într-o ediție limitată de numai 60 de perechi. Aceștia se găsesc pe site-ul converse.com la prețul de 65 de dolari.

Soundgarden - "Halfway There"

Tracklist King Animal

 1. Been Away Too Long
 2. Non-State Actor
 3. By Crooked Steps
 4. A Thousand Days Before
 5. Blood On The Valley Floor
 6. Bones of Birds
 7. Taree
 8. Attrition
 9. Black Saturday
 10. Halfway There
 11. Worse Dreams
 12. Eyelid's Mouth
 13. Rowing

Citește mai multe despre Soundgarden
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LaLa Band pleacă într-un nou turneu național "LaLa Love Forever"

Trupa LaLa Band va porni în septembrie în cel de-al patrulea turneu național, “LaLa Love Forever”. Fanii din întreaga țară...

Închide