Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Sore a filmat clipul piesei "Bad Boy is Back" - FOTO

Sore a filmat recent un nou clip, pentru piesa "Bad Boy is Back". Single-ul este interpretat împreună cu Dorian, un tânăr rapper talentat, care a lansat deja două piese de succes și pregătește alte proiecte muzicale inedite. Vezi poze de la filmări.

Sore și Dorian pe platoul de filmări

Asa cum și-a obisnuit fanii, Sore păstrează același stil incendiar și nonconformist, imaginile de la filmările noului videoclip în regia lui Iulian Moga susținând asta.

""Bad Boy is Back" este deja al treilea clip la care colaborez cu Iulian, după "Different" și "Beautiful life", și ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ca de fiecare dată, a venit cu cele mai potrivite idei pentru acest videoclip", a spus Sore.

"Bad boy is back" este primul clip de imagine al artistei, care arată maturizarea sa stilistica: Sore schimbă în clip cinci ținute create de Dana Budeanu, având totodată și cinci coafuri și stiluri de machiaj diferite.

"Clipul "Bad Boy is Back" mă va prezenta într-o lumină mai matură, însă cu aceeași energie și culoare cu care mi-am obișnuit fanii", a explicat Sore.

Poze cu Sore și Dorian de la filmarea videoclipului "Bad Boy is Back"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Piesa "Bad Boy is Back" vorbeste despre o poveste de dragoste neterminată, iar muzica și textul sunt realizate de Sore și de echipa HaHaHa Production.

"Sunt convinsă că multe fete se vor regăsi în această melodie, având în vedere că mereu există cineva special care ne-a rămas în minte. De asemenea, băieții vor zâmbi cu gândul la acea fată pe care o vânează cu colțul ochiului", a mai spus tânăra artistă.

Piesa "Bad Boy is Back" este lansată împreuna cu MediaPro Music.

Soré feat. Dorian – "Bad Boy is Back"

Citește mai multe despre Sore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE