Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Skindred a lansat un nou clip, "Ninja" - Lyric Video

Skindred va lansa pe 27 ianuarie 2014 cel de-al 5-lea album de studio intitulat "Kill The Power". Pentru promovarea discului trupa a lansat primul lyric video pentru piesa "Ninja" ce poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Skindred

Skindred, trupa galeză ce are un stil muzical extrem de versatil, îmbină rock-ul alternativ și heavy metal-ul cu elemente reggae și punk rock, va lansa pe 27 ianuarie 2014 cel de-al 5-lea album de studio intitulat "Kill The Power". Pentru promovarea discului trupa a lansat primul lyric video pentru piesa "Ninja" ce poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

"Kill The Power" este înregistrat în studioul Chairworks Studio in Cas Vegas și va fi lansat prin intermediul BMG Rights Management.

Formată la sfârşitul anilor '90, Skindred a cunoscut succesul încă de la albumul de debut, "Babylon", piese ca "Nobody", "Preasure" sau "Selector" devenind adevărate hituri. De-a lungul vremii, sound-ul trupei a evoluat considerabil, astfel ca piesele de pe "Union Black", cel mai recent material discografic, lansat în 2011, au primit influenţe notabile de dubstep, hip hop şi chiar drum and bass.

În prezent, datorită show-urilor explozive, trupa se bucură de celebritate în rândul unor festivaluri precum Download, Boardmasters, Wacken Open Air sau Sonisphere. Anul trecut Skindred a concertat in cadrul festivalului B'Estfest Summer Camp pe 8 iulie 2012. Componența trupei este formată din Arya Goggin (tobe), Benji Webbe (voce), Dan Pugsley (bass) şi Mikeydemus (chitară).

Skindred - "Ninja"

Tracklist "Kill The Power":

  1. Kill The Power
  2. Ruling Force
  3. Playing With The Devil
  4. Worlds On Fire
  5. Ninja
  6. The Kids Are Right Now
  7. We Live
  8. Open Eyed
  9. Dollars And Dimes
  10. Saturday
  11. Proceed With Caution
  12. More Fire
Comentează

Trending