Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sișu revine cu single-ul "Spre Stele" feat. Alex Velea - TEASER

Sișu revine în muzică la doar câteva luni de când a fost eliberat din închisoare. Single-ul se intitulează "Spre Stele" și este o colaborare cu Alex Velea.

Publicat

pe

Sișu
Sișu │ FOTO: www.facebook.com

Sișu a dezvăluit teaser-ului single-ului de revenire, ce se va bucura și de un videoclip. Piesa se intitulează "Spre stele" și este cântată împreună cu Alex Velea. În urmă cu aproximativ 3 luni, Sișu a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, după executarea a două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri. Acesta s-a alăturat familiei Scandalos Music, alături de Puya și alți artiști și a început să lucreze la piese noi.

Însă, odată cu lansarea teaserului "Spre stele", Sișu a avut parte de o surpriză neplăcută din partea fanilor. O mare parte din ei s-au arătat dezamăgiți și nemulțumiți de colaborarea cu Alex Velea. Rapperul nu a rămas indiferent la comentarile primite pe rețelele de socializare și a oferit un răspuns fanilor supărați. Evident, textul nu a satisfăcut toți fanii, iar polemica rămâne aprinsă.

Nu sunt genu care să intre în discuții gratuite, dar nu am cum să nu observ unele chestii și să nu vreau să le lămuresc. 1.Alex velea e un foarte bun artist care simte și trăiește muzica. 2.Suntem prieteni. 3.Fac ce vrea p..a mea și cânt ce simte inima mea, cine vrea să asculte, bine, cine nu, nu. 4.Toată muzica mea e construită pe baza unor concepte bine definite cu momente pt fiecare etapa. 5.Eu nu sunt rap, hip hop, comercial, underground, doar rezonez sau nu cu unele sunete. Nu îmi puneți întrebări și nu intrați în polemică cu un text postat pe facebook pt că nu are cine să vă de-a socoteală și nici nu are de ce. Nu voi îmi faceți muzica și mai trist nu voi o plătiți (marea majoritate). Bucurați-vă de sunet, faceți-vă o gagică, plimbați-vă, distrați-vă, creste-ți, faceți-vă o familie sau nu, simtiți, iubiți, are cine să critice ;).s.t. - este mesajul postat de Sișu Tudor pe pagina sa de Facebook.

Sișu - "Spre stele" feat. Alex Velea (Teaser)

Trending