Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Sișu și Alex Velea au lansat clipul "Spre Stele" - VIDEOCLIP NECENZURAT

Sișu a lansat mult așteptatul videoclip "Spre Stele". Piesa este o colaborare cu Alex Velea și este extrasă de pe viitorul album "Marea Evadare".
Secvență clip Sișu -

Secvență clip Sișu - "Spre Stele" feat. Alex Velea

Sișu a revenit cu videoclipul noului single "Spre Stele", pe care îl puteți urmări mai jos. Acesta a fost regizat în Marian Crișan. Single-ul este extras de pe viitorul album "Marea Evadare", programat să apară în 2014. Materialul va fi lansat sub egida Micul Mexic și Haarp Cord. Melodia este o colaborare cu Alex Velea, care a compus o parte din versuri. Muzica este semnată de HaHaHa Production.

Single-ul a fost lansat după câteva luni de când Sișu a ieșit din închisoare. Acesta a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, după executarea a două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri.

Pe de altă parte, revenirea lui Sișu în compania lui Alex Velea a nemulțumit o mare parte din fani, care și-au exprimat revolta prin intermediul rețelelor de socializare. Artistul nu a rămas indiferent și a transmis un mesaj tuturor fanilor în care le spune în primul rând că el și Velea sunt foarte buni prieteni și că îl apreciează foarte mult ca artist. De asemenea, Sișu a precizat că, indiferent de părerile fanilor, el va face ceea ce simte în materie de muzică. "Eu nu sunt rap, hip hop, comercial, underground, doar rezonez sau nu cu unele sunete", a precizat artistul.

Sișu - "Spre Stele" feat. Alex Velea (Necenzurat)

Citește mai multe despre Alex Velea
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Flyte, șarm camuflat de ritmuri funky pe fundal indie rock - VIDEO

Flyte este o trupă dezinvoltă, cu un aer proaspăt de indie rock trecut printr-un filtru funky. Aflată la început de...

Închide