Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Scorpions revine la București în decembrie 2013

Fanii care au trăit deja dezamăgirea unui turneu de adio renasc odată cu vestea revenirii formației Scorpions în România. Nemții care au renunțat la retragere au pornit în luna septembrie în turneul „Rock'n Roll Forever”, ce va cuprinde Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda și alte state. România se află pe traseu, trupa de hard rock știind că este extrem de iubită în țara noastră.
Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011

Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011. Klaus Meine poartă pe umeri mai multe steaguri românești.

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. Succesul înregistrat cu albumul „Sting in the Tail” a convins întreaga lume că formația mai are multe de spus pe scena muzicii hard rock. Klaus Meine și colegii săi vor cânta deopotrivă piesele de pe noul disc, dar și cu hiturile cu care au cucerit atâtea generații de fani.

Ultimul concert Scorpions din capitală a avut loc la Zone Arena pe 9 iunie 2011, în fața a peste 20.o00 de spectatori. În același an, pe 8 octombrie, formația a participat alături de Smokie la Cluj-Napoca la inaugurarea stadionului Cluj Arena.

Scorpions - Send Me An Angel (LIVE, Bucuresti 2011)

Biletele pentru noul spectacol vor putea fi cumpărate începând din 1 octombrie 2013, ora 00:00, online de pe BILETOO.ro, BLT.ro și BILET.ro.

Prețurile biletelor la noul concert Scorpions de la București

  • SUPER VIP: 400 lei - bilet cu loc la tribuna centrală
  • VIP: 325 lei - bilet cu loc la tribuna laterală
  • GOLDEN CIRCLE: 250 lei
  • NORMAL CIRCLE: 150 lei

Trupa Scorpions este originară din Hanovra, fiind înființată în 1965 din inițiativa chitaristului Rudolf Schenker. Componența actuală cuprinde cinci muzicieni ce provin din țări diferite. Celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", trupa s-a afirmat drept cel mai valoros grup heavy al Germaniei. Balada "The Wind of Change / Vântul schimbării", lansată în 1990 și considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială. A fost cel mai bine vândut single al anului 1991. Formația a comercializat în total peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

În 2013, la 23 de ani de la apariția albumului “Crazy World“, Scorpions a relansat discul într-o ediție deluxe. Pot fi ascultate 12 melodii live, înregistrate cu ocazia turneului “Live Crazy”. Apărut în luna noiembrie 1990, cel de-al 11-lea album de studio al trupei include piesele “Wind Of Change” și “Send Me an Angel” care au devenit adevărate hituri internaționale.

Scorpions - The Best Is Yet To Come (LIVE, Bucuresti 2011)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Scorpions
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga și Tony Bennett vor lansa un album cu muzică jazz în 2014

Inspirați de colaborarea anterioară, pentru piesa "The Lady Is a Tramp", Lady Gaga și Tony Bennett au înregistrat un album...

Închide