Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Sacha Baron Cohen, "prea amuzant pentru a-l interpreta pe Freddie Mercury"

Sacha Baron Cohen nu e o alegere potrivită pentru rolul principal în noul film biografic despre viața lui Freddie Mercury, susțin Roger Taylor și Brian May. Conform acestora, actorul cunoscut pentru crearea personajului Borat este "prea amuzant pentru a-l interpreta pe Freddie".
Sacha Baron Cohen / Freddie Mercury

Sacha Baron Cohen / Freddie Mercury

"Am simțit să Sacha nu e potrivit pentru rol. Nu am fi vrut să transformăm filmul într-o parodie. Vrem ca oamenii să simtă povestea, să fie mișcați de viața lui Freddie", a declarat Roger Taylor pentru The Sun.

Aceasta a fost justificarea oferită de fostul baterist Queen pentru decizia de a-l exclude pe Sacha Baron Cohen de pe lista pretendenților la rolul lui Freddie. Actorul britanic și-a creat, de altfel, o reputație în industria cinematografică prin ipostazierea unor personaje excentrice precum Borat, Bruno și Ali G. Deși apariția în "Hugo" demonstrează că Sacha poate interpreta și roluri fără tentă de parodie, eticheta a fost deja atribuită, percepția publică fiind dificil de schimbat.

Pe de altă parte, Dan Mazer, coproducător al personajelor Borat și Bruno, susține că Sacha Baron Cohen nu are resentimente legate de pierderea rolului principal în noul film biografic bazat pe viața lui Freddie Mercury.

"Probabil că Sacha nu ar fi fost potrivit pentru rol oricum. El are de obicei o viziune destul de clară în privința felului în care vrea sa interpreteze un anume personaj. Dacă simte că nu poate să livreze ceva, atunci nu-și mai dorește acel rol."

Noul pretendent pentru rolul lui Freddie este Daniel Radcliffe, tânărul actor britanic ce a jucat rolul lui Harry Potter vreme de aproximativ un deceniu.

"Daniel are cam aceeași înălțime ca și Freddie, spre deosebire de Sacha, care e mult mai înalt. De asemenea, Daniel chiar poate cânta", a declarat recent o sursă internă.

 Freddie Mercury - "The Great Pretender" (1987)

Citește mai multe despre Freddie Mercury
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Applause", ultimul hit Lady Gaga, remixat de Empire of the Sun - AUDIO

Empire of the Sun a lansat recent un remix al ultimului hit Lady Gaga, "Applause". Duo-ul australian promovează în prezent...

Închide