Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Robbie Williams lansează noul album "Swing Both Ways" - VIDEO

Robbie Williams pregătește lansarea unui album de swing, intitulat "Swing Both Ways". Materialul include colaborări cu Lily Allen, Michael Buble, Kelly Clarkson, Olly Murs și Rufus Wainwright. Primul single va fi "Go Gentle" și va fi apărea pe data de 4 noiembrie.

Publicat

pe

Robbie Williams
Robbie Williams

De când a lansat în 2001 primul album de swing "Swing When You're Winning", Robbie Williams și-a dorit mereu să mai înregistreze unul. Iată că momentul potrivit a venit după 12 ani, iar acum artistul anunță lansarea pe 18 noiembrie a noului material "Swing Both Ways". Discul include atât cover-uri după melodii clasice, cât și compoziții noi. În plus, Williams a ales să realizeze o serie de duete interesante cu Lily Allen, Michael Buble, Kelly Clarkson, Olly Murs și Rufus Wainwright. Cum s-au desfășurat sesiunile de înregistrări puteți afla din video-ul de la finalul articolului.

Lily Allen - "Dream A Little Dream" este una dintre piesele mele favorite din toate timpurile astfel că nu am ezitat să spun da când Robbie m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să interpretez melodia alături de el. Am fost un pic emoționată când am înregistrat, mai ales când l-am întrebat pe Robbie ce ar vrea să fac pe cântec, iar el mi-a spus "doar fi tu însuți". Dar sunt foarte fericită de cum a ieșit piesa.

Rufus Wainwright - Să lucrez cu Robbie este un vis devenit realitate. Sunt din nou invidiat de ambele sexe. 

Olly Murs - Pur și simplu mi-a plăcut la nebunie să lucrez cu Rob pentru acest album. După ce am fost plecat în turneu, în Europa, alături de el, mi s-a părut firesc să înregistrăm ceva împreună, iar "I Wan’na Be Like You" este o piesă minunată. Este mereu genial când muncești alături de prietenii tăi. 

Robbie Williams artwork "Swing Bot Ways" Standard & Deluxe

Robbie Williams artwork "Swing Bot Ways" Standard & Deluxe

Albumul va fi lansat în două variante: una normal și una deluxe, ce va include un număr de piese bonus și video-uri din studioul de înregistrare. Materialul poate fi precomandat, iar fanii care deci să facă acest lucru prin iTunes vor primi gratuit melodia "Shine My Show". Primul single extras va fi "Go Gentle", ce va apărea pe 4 noiembrie.

Tracklist "Swing Both Ways" - Standard

 1. Shine My Shoes
 2. Go Gentle
 3. I Wan'na Be Like You (feat. Olly Murs)
 4. Swing Supreme
 5. Swings Both Ways (feat. Rufus Wainwright)
 6. Dream A Little Dream (feat. Lily Allen)
 7. Soda Pop (feat. Michael Bublé)
 8. Snowblind
 9. Puttin' On The Ritz
 10. Little Green Apples (feat. Kelly Clarkson)
 11. Minnie The Moocher
 12. If I Only Had a Brain
 13. No One Likes a Fat Pop Star

Tracklist "Swing Both Ways" - Deluxe

 1. Shine My Shoes
 2. Go Gentle
 3. I Wan'na Be Like You (feat. Olly Murs)
 4. Swing Supreme
 5. Swings Both Ways (feat. Rufus Wainwright)
 6. Dream A Little Dream (feat. Lily Allen)
 7. Soda Pop (feat. Michael Bublé)
 8. Snowblind
 9. Puttin' On The Ritz
 10. Little Green Apples (feat. Kelly Clarkson)
 11. Minnie The Moocher
 12. If I Only Had a Brain
 13. No One Likes a Fat Pop Star
 14. Where There's Muck
 15. 16 Tons
 16. Wedding Bells

Video:

 1. Dream a Little Dream (feat. Lily Allen)
 2. Soda Pop (feat. Michael Bublé)
 3. I Wan'na Be Like You (feat. Olly Murs)
 4. Swings Both Ways (feat. Rufus Wainwright)

 

Robbie Williams - "Swing Both Ways"

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Netflix va produce un documentar despre Robbie Williams

Muzicianul Robbie Williams devine subiectul unei serii documentare produse și găzduite de Netflix. Proiectul ar urma să fie lansat anul viitor. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Seria formată din mai multe părți promite să fie o examinare aprofundată și nefiltrată a unui artist emblematic și a unui adevărat entertainer ce s-a aflat în lumina reflectoarelor timp de mai bine de 30 de ani.

Serialul va aborda mai multe aspecte din viața cântărețului britanic, de la scrutarea făcută de-a lungul timpului de mass-media, la luptele cu dependențele, despărțirile profesionale și personale, reuniunile și impactul pe care toate acestea l-au avut asupra sănătății mintale a artistului.

Cu 25 de ani de arhive intime, nemaivăzute până acum și acces exclusiv la viața lui Williams, proiectul va fi un serial definitoriu despre muzician, ce va reuși să dezvăluie aspecte mai nuanțate și diversificate despre Robbie Williams.

Seria documentară este regizată de Joe Pearlman și produsă de Asif Kapadia și Dominic Crossley. Cumva paralel cu acest documentar, un alt proiect bazat pe viața lui Williams se pregătește să fie lansat. Este vorba de "A Better Man", un musical satiric, ce reinterpretează și reanalizează unele dintre melodiile lui Williams.

Această peliculă este în lucru din 2021 și regizată de Michael Gracey. Filmată în Australia, pelicula îl va prezenta pe Williams interpretându-se pe el însuși, în timp ce actorul britanic Jonno Davies va juca o versiune mai tânără a cântărețului.

Citește în continuare

Trending