Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rihanna apare în noul clip lansat de rapperul ASAP Rocky - "Fashion Killa" - VIDEOCLIP

Rapperul ASAP Rocky a lansat videoclipul celui mai nou single al său, "Fashion Killa", iar Rihanna este personajul principal al clipului regizat de Delaware.

Publicat

pe

ASAP Rocky și Rihanna în clipul "Fashion Killa"
ASAP Rocky și Rihanna în clipul "Fashion Killa"

"Fashion Killa" este noul single extras de pe albumul de debut al lui ASAP Rocky"Long. Live. ASAP". Melodia a fost produsă de Rocky împreună cu Hector Delgado și Friendzone. Rapperul s-a implicat și în realizarea videoclipului alături de regizorul Delaware. Acesta a decis să facă un clip despre Rihanna, care este o adevărată fashionistă, având chiar și propria colecție de haine.

ASAP Rocky, pe numele său real Rakim Mayers este un rapper originar din Harlem, New York City și este membru al colectivului hip hop ASAP Mob. Acesta a lansat primul mixtape în 2011 și s-a bucurat de succes instant. Motiv pentru care a semnat imediat cu trei case de discuri: Polo Grounds Music, RCA Records și Sony Music Entertainment. Albumul de debut "Long. Live. ASAP" a fost lansat pe 15 ianuarie 2013. Criticii au fost încântați de material, iar vânzările din prima săptămână de lansare au propulsat discul pe locul 1 în topul Billboard. Albumul include numeroși invitați speciali precum Schoolboy Q, Santigold, OverDoz, Kendrick Lamar, 2 Chainz, Drake, Big K.R.I.T., Yelawolf, Danny Brown, Action Bronson, Joey Badass, Gunplay, ASAP Ferg și chiar Florence Welch. ASAP Rocky este și producător și lucrează sub pseudonimul Lord Flacko.

Rihanna a lansat colecția de toamnă din linia sa haine. Aceasta este realizată în colaborare cu magazinul londonez River Island, iar hainele semnate de Rihanna sunt create în colaborare cu stilistul său personal Adam Selma. Pentru sezonul de toamnă, artista a pus accentul pe imprimeul de camuflaj de care este îndrăgostită. În principal hainele au o tentă sport cu accente de ghetto rap din anii 70-80. În plus, aproape fiecare piesă vestimentară are imprimat "G4LIFE".

"G4LIFE a fost unul dintre acele cântece care vorbește despre puterea femeii. A fost o piesă ce insufla putere femeilor și ideea de a susține una pe cealaltă", a declarat Rihanna.

ASAP Rocky + Rihanna - "Fashion Killa" (Videoclip)

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending