Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Reunire Pink Floyd, un moment așteptat de bateristul Nick Mason

Într-un interviu acordat publicației NME, bateristul Nick Mason a mărturisit că este pregătit oricând pentru o reunire Pink Floyd. Conform acestuia, tobele și geanta cu cele necesare pentru drum sunt gata, mai lipsește doar telefonul care să-l determine să se reîntoarcă în formație.
Reunire Pink Floyd, Londra, 2005

Reunire Pink Floyd, Londra, 2005

Nick Mason este entuziasmat de ideea unei reuniri Pink Floyd, declarând că, din punctul său de vedere, reîntregirea trupei ar putea avea loc oricând.

"Eu aș face-o în orice moment...sunt pregătit. Tobele sunt gata, valiza este în fața ușii. Mai aștept doar acel telefon. Cu toate aceastea, nu o să-mi țin respirația până atunci. Roger este mulțumit de show-ul The Wall, iar David nu cred că vrea să revină în trupă, să aibă de-a face din nou cu business-ul din spate și enormitatea unui astfel de proiect. Cred că lui David îi place mai mult să lucreze pe cont propriu", a declarat bateristul pentru NME.

Deși șansele ca reunirea să aibă loc nu sunt foarte mari, Mason nu exclude posibilitatea unui show Pink Floyd, câtă vreme motivul pentru care s-ar organiza un astfel de concert ar fi unul suficient de bun. Cum ar fi, spre exemplu, o cauză nobilă, un concert care să susțină o campanie umanitară.

Ultima reunire Pink Floyd a avut loc în 2005, când David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters și Richard Wright au cântat împreună la Londra, în cadrul evenimentului Live 8. Concertul a fost organizat în scopuri umanitare, banii obținuți prin vânzarea biletelor fiind donați popoarelor sărace. Live 8 a reunit pe aceeași scenă din Hyde Park, Londra, trupe și artiști precum U2, Paul McCartney, Elton John, Madonna, Coldplay, Robbie Williams.

Concertul Pink Floyd din 2005 a marcat reunirea legendarei formații după o pauză de 24 de ani. Un show similar i-ar readuce pe scenă pe David GilmourNick Mason și Roger Waters, Richard Wright stingându-se din viață în septembrie 2008.

Reunire Pink Floyd (Hyde Park, Londra, 2 iulie 2005)

Roger Waters a adus anul acesta la București legendarul show The Wall. Peste 50000 de oameni au asistat la concertul de pe 28 august din Piața Constituției. Citește recenzia și vezi pozele de la eveniment.

Citește mai multe despre Pink Floyd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 27 - 29 septembrie - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide