Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Reunire Pink Floyd, un moment așteptat de bateristul Nick Mason

Într-un interviu acordat publicației NME, bateristul Nick Mason a mărturisit că este pregătit oricând pentru o reunire Pink Floyd. Conform acestuia, tobele și geanta cu cele necesare pentru drum sunt gata, mai lipsește doar telefonul care să-l determine să se reîntoarcă în formație.

Publicat

pe

Reunire Pink Floyd, Londra, 2005
Reunire Pink Floyd, Londra, 2005 │ FOTO: www.vogue.it

Nick Mason este entuziasmat de ideea unei reuniri Pink Floyd, declarând că, din punctul său de vedere, reîntregirea trupei ar putea avea loc oricând.

"Eu aș face-o în orice moment...sunt pregătit. Tobele sunt gata, valiza este în fața ușii. Mai aștept doar acel telefon. Cu toate aceastea, nu o să-mi țin respirația până atunci. Roger este mulțumit de show-ul The Wall, iar David nu cred că vrea să revină în trupă, să aibă de-a face din nou cu business-ul din spate și enormitatea unui astfel de proiect. Cred că lui David îi place mai mult să lucreze pe cont propriu", a declarat bateristul pentru NME.

Deși șansele ca reunirea să aibă loc nu sunt foarte mari, Mason nu exclude posibilitatea unui show Pink Floyd, câtă vreme motivul pentru care s-ar organiza un astfel de concert ar fi unul suficient de bun. Cum ar fi, spre exemplu, o cauză nobilă, un concert care să susțină o campanie umanitară.

Ultima reunire Pink Floyd a avut loc în 2005, când David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters și Richard Wright au cântat împreună la Londra, în cadrul evenimentului Live 8. Concertul a fost organizat în scopuri umanitare, banii obținuți prin vânzarea biletelor fiind donați popoarelor sărace. Live 8 a reunit pe aceeași scenă din Hyde Park, Londra, trupe și artiști precum U2, Paul McCartney, Elton John, Madonna, Coldplay, Robbie Williams.

Concertul Pink Floyd din 2005 a marcat reunirea legendarei formații după o pauză de 24 de ani. Un show similar i-ar readuce pe scenă pe David GilmourNick Mason și Roger Waters, Richard Wright stingându-se din viață în septembrie 2008.

Reunire Pink Floyd (Hyde Park, Londra, 2 iulie 2005)

Roger Waters a adus anul acesta la București legendarul show The Wall. Peste 50000 de oameni au asistat la concertul de pe 28 august din Piața Constituției. Citește recenzia și vezi pozele de la eveniment.

Trending