Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Programul și regulamentul festivalului Metalhead Meeting 2013

Metalhead Meeting 2013 se va desfășura sâmbătă, 21 septembrie, la Arenele Romane din București. Accesul se va permite începând cu ora 17.00, iar concertele vor începe la ora 18.00. Află programul și regulamentul festivalului.

Publicat

pe

Hypocrisy

Metalhead Meeting 2013 se va desfășura sâmbătă, 21 septembrie, la Arenele Romane din București. Accesul in Arenele Romane se va permite incepand cu ora 17.00, iar concertele vor incepe la ora 18.00. Festivalul se va incheia in jurul orei 01.30, fiecare dintre headlineri, Hypocrisy si Lake of Tears, urmand sa cante aproximativ 75 de minute.

Reguli de acces la Metalhead Meeting 2013:

Nu este permis accesul cu:

  • sticle, conserve
  • mancare sau bauturi de orice fel
  • artificii, arme, obiecte periculoase
  • umbrele
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
  • aparate de inregistrare audio-video

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului. In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane. De asemenea, trupele vor veni cu o oferta bogata de merchandise, iar organizatorii au pregatit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 50 de lei.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului. Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in Zona A se va face pe baza unei bratari primite la intrare. Mentionam ca spectatorii din Zona A vor avea acces si in Zona B a festivalului. Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. In ziua festivalului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare.

Prețuri bilete la Metalhead Meeting 2013:

  • 95 lei - Zona B
  • 145 lei - Zona A în fața scenei)
  • 200 lei - VIP + Meet & greet - doar 20 de bilete doar pe Iabilet.ro

Biletele pentru Metalhead Meeting se pot găsi online pe iabilet.ro si metalhead.ro, inclusiv cu plata ramburs sau prin OP (pentru plata ramburs sau prin OP puteți trimite mail la contact[at]iabilet.ro sau puteți suna la 0741.272.967, între 09:30 si 18:00, de luni până vineri)

De asemenea, biletele se găsesc în rețelele: Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti), MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos), Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea), dar și la Club Fabrica (pe terasa) și la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etajul 5 (lângă Stadionul Național - Vatra Luminoasa - de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster_Metalhead_Meeting_2013
Festivaluri sâmbătă, 21 septembrie 2013

Metalhead Meeting

Loc
Arenele Romane

Trending