Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Placebo Loud Like Love TV, show interactiv transmis live pe YouTube - VIDEO

Placebo va oferi fanilor din întreaga lume posibilitatea de a asculta în premieră piese de pe noul album și de a interacționa cu membrii formației. Trupa a pregătit un show ce va fi transmis live pe canalul de YouTube Placebo. Loud Like Love TV va putea fi urmărit pe 16 septembrie 2013, de la ora 20:00 (UK GMT).
Placebo

Placebo

Lansarea celui de-al șaptelea album Placebo va fi inaugurată printr-un show special, intitulat Loud Like Love TV. Materialul pregătit de trupă va avea 90 de minute și va fi transmis live din studiourile YouTube de la Londra. În cadrul show-ului vor fi interpretate în premieră piese de pe noul album, interviuri cu Brian, Stefan și Steve, precum și cu toți colaboratorii care au contribuit la realizarea materialului "Loud Like Love". Fanii vor putea urmări, de asemenea, secvențe de la filmări și se vor putea implica în competiții cu premii surpriză.

Membrii Placebo vor intercționa cu cei din fața calculatoarelor prin intermediul canalelor sociale, trei dintre cei din public având oportunitatea de a le adresa întrebări lui Brian, Stefan și Steve în cadrul unei secțiuni speciale de Google Hangout. Cei care doresc să participe la acest interviu se pot înscrie până pe 6 septembrie în lista acestei secțiuni completând un formular accesbil la adresa  www.loudlikelove.com/contests/googlehangout.

Loud Like Love TV va fi transmis live pe canalul oficial de YouTube al formației pe data de 16 septembrie 2013, începând cu 20:30 ora Londrei, respectiv 22:30 ora României. Show-ul este realizat în colaborare cu YouTube și Google și este prima emisiune de acest tip realizată, produsă și transmisă de către o trupă la nivel global în mediul online.

Placebo : LOUD LIKE LOVE TV : 16.09.13 (PROMO)

Placebo a înregistrat albumul "Loud Like Love" în perioada 2012-2013 în studioul RAK Studios. Situat în Londra, acesta a fost locul unde Placebo a înregistrat discul "Meds" din 2006. În plus, "Loud Like Love" a fost masterizat de Tim Young, același inginer de sunet care s-a ocupat de "Meds". Noul material poate fi precomandat de pe site-ul oficial al trupei în format digital, CD, vinil sau DVD. Albumul va fi lansat pe piață pe 16 septembrie.

Placebo a anunțat primele concerte din Europa ale turneului de promovare. Începând cu luna noiembrie și până la sfârșitul acestui an, trupa va cânta în: Polonia, Germania, Elveția, Austria, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Belgia, Franța, Olanda și Regatu Unit al Marii Britanii. Rămâne de văzut dacă în 2014 trupa va reveni în România pentru a prezenta noul album. Până acum, Placebo a cântat la noi de 3 ori, ultimul concert având loc în 2012 pe stadionul Iolanda Balaș din București - Recenzie și galerie foto de la concertul Placebo.

Citește mai multe despre Placebo
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moby a lansat un nou clip, "The Perfect Life" - VIDEOCLIP

Moby a lansat un nou videoclip intitulat "The Perfect Life". Melodia este extrasa de pe albumul "Innocents" ce va avea...

Închide