Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Pink Martini lansează un nou album, "Get Happy"

Pink Martini, fermecătoarea combinație de musical și world music, va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea album intitulat "Get Happy". Pentru promovarea discului trupa revine în România pe 15 octombrie unde va susține un concert la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Pink Martini
Pink Martini

Trupa Pink Martini, fermecătoarea combinație de musical și world music, va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 6-lea album de studio intitulat "Get Happy". Discul contine 16 melodii interpretate în limbile engleză, germană, chineză, spaniolă, japoneză, turcă, farsi și română. Albumul este produs de Thomas Lauderdale și îi are ca invitați pe Phyllis Diller, Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, the von Trapps și Rufus Wainwright.

Pink Martini revine în România pe 15 octombrie unde va susține un concert la Sala Palatului din București. Biletele se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Presale: în perioada 3 – 5 iunie inclusiv, toate biletele, cu excepția categoriei VIP (240 lei), au 10% discount.

Originari din Portland, Oregon, ei și-au etalat repertoriul multilingvistic în întreaga lume. Sound-ul Pink Martini îmbină influențe variate, de la cuban-jazz și muzică de cameră până la marșuri braziliene și soundtrack-uri de filme noir. Muzica lor vintage, sofisticată și cosmopolită e similară unei plimbări nocturne prin marile porturi și orașe ale lumii, cu poveștile și parfumul lor. Din Orientul Mijlociu, prin porturile din Istanbul, Napoli și Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene.

Tracklist "Get Happy":

  1. Smile (Featuring Phyllis Diller)
  2. Ich Dich Liebe
  3. Quizas Quizas Quizas
  4. Zundoko
  5. Je Ne T'aime Plus (Featuring Philippe Katerine)
  6. Yo Te Quiero Siempre (Featuring Ari Shapiro)
  7. I'm Waiting For You (Featuring Meow Meow)
  8. Omide Zendegani
  9. Uskudar
  10. Pana Cand
  11. She Was Too Good To Me
  12. Sway
  13. Kitty Come Home (Featuring Rufus Wainwright with The von Trapps)
  14. Get Happy/Happy Days (Featuring Rufus Wainwright)
  15. What'll I Do?
  16. Heliotrope Bouquet

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 15 octombrie 2013

Pink Martini

Loc
Sala Palatului

Trending