Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Pink Martini a lansat discul "Get Happy", ce include un cover după Maria Tănase

Pink Martini lansează astăzi, 24 septembrie, albumul cu numărul șase din cariera trupei, "Get Happy". Materialul discografic include un cover al piesei "Până când nu te iubeam", din repertoriul Mariei Tănase. Noile single-uri Pink Martini vor putea fi ascultate toamna aceasta la Sala Palatului, în cadrul concertului de pe 15 octombrie.
Pink Martini

Pink Martini

Pentru "Get Happy", Pink Martini a colaborat cu Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps și alte nume sonore. Piesa "Până când nu te iubeam" (cover după Maria Tănase) se lansează pe 25 septembrie și în eterul autohton, aniversând un secol de la nașterea reginei cântecului popular românesc. Trupa revine la Sala Palatului din capitală, pe 15 octombrie, pentru un concert de excepție, în cadrul turneului de promovare a albumului "Get Happy". Spectacolul este organizat de Events.

Una dintre cele mai elegante trupe de live ale lumii, cum îi definea ziarul britanic The Times, componenții Pink Martini sunt iremediabil îndrăgostiți de România. O dovedesc nenumăratele concerte din țara noastră, și integrarea unei piese românești în fabulosul lor repertoriu internațional. Anul trecut, în București, au cântat în premieră o piesă în limba română în fața unei săli arhipline. Era vorba de coverul piesei "Până când nu te iubeam" a Mariei Tanase, culeasă de Anton Pann.

"Cânt în 14 limbi, dar româna este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o", le-a spus atunci solista Storm Large celor peste 4000 de fani prezenți, care au aplaudat-o în picioare.

Pink Martini coace noul album din ianuarie 2012, când liderul orchestrei, Thomas Lauderdale, a înregistrat piesa lui Charlie Chaplin "Smile", alături de legendara actriță Phyllis Diller. Produsul final conține 16 melodii interpretate în limbile engleză, germană, chineză, spaniolă, japoneză, turcă, farsi și română. Albumul este produs de Thomas Lauderdale și îi mai are ca invitați pe Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps și Rufus Wainwright. Discul este distribuit exclusiv in România de A&A Records, și poate fi rezervat pe site-ul Cărturești.ro, precum și la partenerii librăriei.

Pe 15 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Pink Martini (with singer Storm Large) - "Până când nu te iubeam"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Pink Martini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Morcheeba a lansat clipul "Gimme Your Love" - VIDEO

Morcheeba revine cu videoclipul melodiei "Gimme Your Love", aceasta fiind primul extras de pe următorul album de studio.

Închide