Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Pink este "Femeia anului 2013", conform Billboard

Pink a fost denumită "Femeia anului 2013" de către publicația Billboard. Distincția marchează vânzările ultimului album al artistei pop, "The Truth About Love", precum și evoluția în topuri a single-urilor lansate, difuzările pe posturile de radio și biletele vândute în cadrul turneului său mondial. Premiul îi va fi înmânat în cadrul evenimentului Women in Music, ce va avea loc pe 10 decembrie în New York.
Pink la filmarea videoclipului So What pe 6 august 2008

Pink

Anul 2013 a fost pentru Pink o cursă nebună printre concerte și single-uri, albumul "The Truth About Love" fiind primul material al artistei care a ajuns pe prima poziție în topul Billboard 200. Dublu certificat cu platină, discul s-a vândut în peste un milion 600 de mii de copii doar în Statele Unite, debutând de asemenea pe prima loc în topurile din Australia, Austria, Canada, Germania, Noua Zeelandă, Suedia și Elveția.

De asemenea, single-uri precum "Blow Me (One Last Kiss)," "Try," "Just Give Me a Reason" și "True Love", extrase de pe acest album, au avut parte de o promovare constantă pe posturile de radio de pretutindeni. Recent, piesa "Just Give Me a Reason" i-a adus lui Pink un premiu MTV pentru cea mai bună colaborare, precum și un loc fruntaș în topul Billboard Hot 100 și în alte 19 clasamente din țări precum Austria, Germania, Italia, Olanda, Cehia, Irlanda, Scoția.

În plus, turneul său mondial - "The Truth About Love" - a generat vânzări de peste 59 de milioane de dolari doar în America și Europa, la această sumă adăugându-se estimări de 100 de milioane de dolari pentru concertele programate în Australia.

"Am fost cu adevărat suprinsă când am auzit că Billboard m-a denumit "Femeia anului 2013". A fost un an incredibil pentru mine și sunt recunoscătoare posturilor de radio care mi-au difuzat piesele, fanilor, prietenilor și tuturor oamenilor talentați cu care am avut norocul de a lucra pentru acest album ("The Truth About Love")", a declarat Pink la aflarea veștii.

Pentru albumul "The Truth About Love", Pink a colaborat cu artiști precum EminemLily Allen și Nate Ruess, pe partea de producție fiind implicați Jeff Bhasker, Jon Brown, Chin Injeti, DJ Khalil, Emile Haynie, John Hill, Greg Kurstin, MachoPsycho, Billy Mann, Max Martin, David Schuler, Dan Wilson.

Pink - "Just Give Me A Reason" ft. Nate Ruess

Citește mai multe despre Pink
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Cohen a cântat o melodie nouă, "I've Got A Secret" - VIDEO

Aflat în plin turneu mondial Leonard Cohen a interpretat în premieră pe 12 septembrie, cu ocazia concertului susținut la O2...

Închide