Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Pet Shop Boys a lansat "Thursday" feat. Example - VIDEOCLIP

Pet Shop Boys a lansat videoclipul celui de-al patrulea single de pe noul album "Electric". Piesa promovată se numește "Thursday" și este o colaborare cu rapper-ul englez Example. Noul single va fi lansat oficial pe 4 noiembrie 2013.

Publicat

pe

Pet Shop Boys - "Thursday" feat. Example (secvență videoclip)
Pet Shop Boys - "Thursday" feat. Example (secvență videoclip)

După lansarea pieselor "Axis", "Vocal" și "Love Is a Bourgeois Construct", Pet Shop Boys revine cu cel de-al patrulea single de pe albumul "Electric". Intitulată "Thursday", piesa este promovată prin intermediul unui videoclip "cu specific chinezesc", filmat în Shanghai. Noul single a fost compus de Neil Tennant și Chris Lowe în colaborare cu Example, rapper englez cunoscut pentru hiturile "Changed the Way You Kiss Me" și  "Stay Awake".

"Electric" este cel de-al 12-lea material discografic Pet Shop Boys și primul la noua casă de discuri Kobalt Label Services. Albumul include 8 piese noi și un cover după hitul "The Last To Die" al lui Bruce Springsteen. 

"Suntem extrem de încântați și mândri de noul album și suntem bucuroși să lucrăm cu cei de la Kobalt. Dorim să le mulțumim celor de la Parlophone (vechea casă de discuri), care în cei 28 de ani de parteneriat ne-au susținut și au fost alături de noi. Când am semnat cu ei, în 1985, nu aveam idee că vom avea o relație așa de lungă și plină de succes. Dar am hotărât să schimbăm echipa așa că trupa a intrat într-o nouă etapă, care cu siguranță va fi la fel de creativă și productivă, iar cei de la Kobalt ne vor oferi tot sprijinul necesar".

Pet Shop Boys se află momentan într-un turneu de promovare a discului "Electric". În circuit sunt incluse țări precum Rusia, Danemarca, Franța, Spania, Marea Britanie, Suedia, Germania, Finlanda.

Noul single "Thursday" feat. Example va fi lansat oficial pe 4 noiembrie. Acesta va putea fi achiziționat în format CD sau vinyl.

Pet Shop Boys - "Thursday" ft. Example

Citește pe InfoMusic.ro recenzia albumului Pet Shop Boys - Electric.

Trending