Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Paul McCartney a lansat un nou videoclip, "New" - Lyric Video

Paul McCartney va lansa pe 15 octombrie 2013 un nou album intitulat "New". Pentru promovarea discului artistul a lansat primul lyric video pentru piesa de titlu ce poate fi urmărit pe InfoMusic. Melodia este produsă de Mark Ronson, artist englez cunoscut pentru colaborările cu Amy Winehouse, Lady Gaga și Lily Allen.

Paul McCartney

Paul McCartney demonstrează la cei 71 de ani ai săi că rock-ul încă îl menține tânăr. Fostul membru The Beatles va lansa pe 15 octombrie 2013 un nou album, compus în întregime din piese originale, încheind astfel o pauză de șase ani de la apariția pe piață a "Memory Almost Full", precedentul material discografic fără coveruri în componență. Pentru promovarea discului artistul a lansat primul lyric video pentru piesa de titlu ce poate fi urmărit pe InfoMusic. Piesa este produsă de Mark Ronson, artist englez cunoscut pentru colaborările cu Amy Winehouse, Lady Gaga și Lily Allen.

Intitulat sugestiv "New", materialul include 12 piese în ediția standard și 14 în ediția deluxe și poate fi deja precomandat de pe iTunes la prețul de 8.99 euro. Pentru noile compoziții, Paul McCartney a colaborat cu Mark Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth și Giles Martin, ceea ce a asigurat varietatea necesară albumului.

Despre album și noul single, Paul McCartney a declarat:

"Albumul este foarte diversificat. Am lucrat cu patru producători și fiecare dintre ei a adus câte ceva diferit. Piesele nu au fost scrise, ci improvizate"."New" este o piesă de dragoste care spune: nu te uita la mine, nu am niciun răspuns să-ți dau. Nu știu ce se întâmplă, nu știu cum se întâmplă, dar e bine și te iubesc".

Paul McCartney - "New"

Tracklist "New":

 • Save Us
 • Alligator
 • On My Way to Work
 • Queenie Eyes
 • Early Days
 • New
 • Appreciate
 • Everybody Out There
 • Hosanna
 • I Can Bet
 • Looking At Her
 • Road

La sfarșitul anului trecut Paul McCartney a pregătit pentru fani o surpriză de sărbători. Piesele de pe albumul "Kisses on the Bottom" și cele de pe albumul "Live Kisses", cu înregistrări din concerte, au fost lansate pe un singur album, intitulat "Complete Kisses". Pe lângă piesele deja lansate, discul conține și câteva piese noi, 2 nelansate și 2 incluse doar în ediția Deluxe.

Citește mai multe despre Paul McCartney
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Daft Punk a lansat "Lose Yourself to Dance" feat. Pharrell Williams - VIDEOCLIP

După teaser-ul dezvăluit în urmă cu câteva săptâmâni, Daft Punk lansează videoclipul integral al piesei "Lose Yourself to Dance", cel...

Închide