Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ombladon a lansat noua piesă "Indiferență" - AUDIO

După ce Cheloo a lansat două single-uri solo, colegul său de la Paraziții, Ombladon vine și el cu o piesă nouă solo. Aceasta se intitulează "Indiferență" și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Publicat

pe

Ombladon - "Indiferență" single 2013
Ombladon - "Indiferență" single 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Ombladon a venit cu o nouă piesă solo în care critică politicienii aflați la conducerea statului. Melodia se intitulează "Indiferență" și are versuri dure la adresa celor aflați la putere. Nu se știe dacă melodia anunță un nou album solo al rapperului. Ultimul disc semnat de Ombladon este celebrul "Cel mai prost din curtea școlii" din 2007. Materialul a fost un adevărat succes, cu peste 10.000 de unități vândute. Primul album solo al artistului a apărut în aprilie 2004 și s-a numit "Condoleanțe". Acesta a dat cunoscutul single "Egali din naștere" feat. Raku, care s-a bucurat și de un videoclip ce rulat la televiziunile din România.

Ombladon, pe numele său adevărat Bogdan Ionuț Păstacă, s-a alăturat lui Cheloo în 1994, formând Paraziții, una dintre primele trupe de hip hip din România. În septembrie 1994, au lansat prima piesă, "În jur", iar o lună mai târziu au avut primul concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din București. Albumul de debut "Poezii pentru pereți" a fost lansat în iunie 1995 și a fost produs independent. Acesta a fost cel de-al doilea material de rap românesc, după cel înregistrat de RACLA. Discul a avut un succes incredibil, ce a atras atenția case de discuri Digital Records.

Noua piesă a lui Ombladon vine la scurt timp de la lansările solo ale lui Cheloo: "Statul e târfa cu care ești obligat să te-nsori" și "Pe altă frecvență". Fanii vor avea ocazia să asculte Paraziții live, pe 25 octombrie la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

Ombladon - "Indiferență"

Trending