Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ombladon a lansat noua piesă "Indiferență" - AUDIO

După ce Cheloo a lansat două single-uri solo, colegul său de la Paraziții, Ombladon vine și el cu o piesă nouă solo. Aceasta se intitulează "Indiferență" și poate fi ascultată pe InfoMusic.
Ombladon -

Ombladon - "Indiferență" single 2013

Ombladon a venit cu o nouă piesă solo în care critică politicienii aflați la conducerea statului. Melodia se intitulează "Indiferență" și are versuri dure la adresa celor aflați la putere. Nu se știe dacă melodia anunță un nou album solo al rapperului. Ultimul disc semnat de Ombladon este celebrul "Cel mai prost din curtea școlii" din 2007. Materialul a fost un adevărat succes, cu peste 10.000 de unități vândute. Primul album solo al artistului a apărut în aprilie 2004 și s-a numit "Condoleanțe". Acesta a dat cunoscutul single "Egali din naștere" feat. Raku, care s-a bucurat și de un videoclip ce rulat la televiziunile din România.

Ombladon, pe numele său adevărat Bogdan Ionuț Păstacă, s-a alăturat lui Cheloo în 1994, formând Paraziții, una dintre primele trupe de hip hip din România. În septembrie 1994, au lansat prima piesă, "În jur", iar o lună mai târziu au avut primul concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din București. Albumul de debut "Poezii pentru pereți" a fost lansat în iunie 1995 și a fost produs independent. Acesta a fost cel de-al doilea material de rap românesc, după cel înregistrat de RACLA. Discul a avut un succes incredibil, ce a atras atenția case de discuri Digital Records.

Noua piesă a lui Ombladon vine la scurt timp de la lansările solo ale lui Cheloo: "Statul e târfa cu care ești obligat să te-nsori" și "Pe altă frecvență". Fanii vor avea ocazia să asculte Paraziții live, pe 25 octombrie la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

Ombladon - "Indiferență"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare bilete Golden Circle pentru concertul LED Apple

După epuizarea biletelor VIP, organizatorii concertului LED Apple au pus în vânzare bilete Golden Circle la prețul de 100 lei....

Închide