Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

OK Corral a lansat "Of Love" feat. David Todoran - AUDIO

OK Corral a lansat un nou single pe care îl puteți asculta pe InfoMusic. Intitulat "Of Love", cântecul este o colaborare cu David Todoran.
OK Corral

OK Corral

Cei de la OK Corral au prezentat un nou single. Acesta se intitulează "Of Love" și este o colaborare David Todoran, un artist ce s-a evidențiat în cadrul concursului X-Factor. Pentru poza de promovare a single-ului grupul a lucrat cu fotograful Danie Ilinca și cu modelul Saga Xux. Membrii trupei OK Corral, dar și David, se mândresc cu noua piesă, care, în opinia lor, vine cu elemente originale în peisajul muzical din 2013.

Nu vrem să vă spunem foarte multe, tot ce vă spunem este ca nouă nu ne sună ca restul. Vă lăsăm să ascultați și să decideți!, au declarat cei trei.

OK Corral este format din Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu, doi DJ ce activează în muzică de peste 10 ani. Proiectul s-a născut în 2007, iar de-a lungul timpului a trecut prin numeroase modificări ale sound-ului. În prezent, stilul OK Corral are influențe de funk, disco și house. Primul materialul lansat a fost EP-ul "Sandscape" ce a avut suportul unor DJ precum Laurent Garnier, Chymera, Paul Nazca, Taho și Christian Smith. Acesta a fost urmat de EP-urile "Planetarium" și "Pink Shue". În 2010 grupul s-a îndreptat puternic către funk și disco și au lansat "Roar Power", "Hypnotic Consortium" și "Glorya". Anul 2013 a fost unul plin de piese noi și petreceri.

OK Corral - "Of Love" feat. David Todoran

Citește mai multe despre OK Corral
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf a lansat un teaser al clipului "Roua dimineții" - VIDEO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea videoclipului "Roua dimineții", Holograf dezvăluie publicului un teaser menit să amplifice suspansul. Cu...

Închide