Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

OCS a lansat noul single "Am ce dau" - AUDIO

Omul cu șobolani a lansat un nou extras de pe viitorul album "Marea Căutare". Single-ul se intitulează "Am ce dau" și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Publicat

pe

Omul cu Șobolani - OCS la BESTFEST 2013 pe 5 iulie

"Am ce dau" este cel mai nou single prezentat de Omul cu șobolani. Melodia, care o puteți ascuta mai jos, are un tempo mai lent comparativ cu single-urile precedente. Versurile spun povestea unui om prins în lupta dintre conștient și subconștient. În același timp, în special în refren se pune accentul pe capacitatea omului de a surprinde - "Dau din ce în ce mai mult / Când tu te aștepți mai puțin" - și amintește că de cele mai multe ori etichetele pe care le punem oamenilor sunt greșite. În plus, melodia reprezintă o colaborare cu violoncelista Corina Ciuplea.

Este piesa pe care o aștept de 10 ani. Este născută dintr-o voce care m-a obsedat câteva luni bune de zile. Mă bucur că am crezut în ea și că nu am lăsat-o... Deși au fost momente în care nu știam dacă se va concretiza au ba. Și mă bucur că am sunat-o pe Corina. Violoncelul ei îi aduce piesei o dimensiuni în plus. Și îi mulțumesc cui mi-a șoptit versurile. Am visat frumos. Și, de data asta, nu o să fiu un părinte care își iubește toți copiii la fel..."Am ce dau" este melodia mea favorită de pe "Marea Căutare", ne-a mărturisit Dan Amariei. 

Noul album OCS, așteptat cu nerăbdare de fani este aproape gata. Trupa mai lucrează la ultimele finisaje și vrea să lanseze "Marea Căutare" în octombrie. În plus, grupul pune deja x-urile pe harta României, pregătindu-se pentru un turneu de promovare în perioada octombrie-decembrie. Pentru noul material, cei de la Omul cu șobolani au colaborat cu producătorul Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music, iar membrii formației sunt extrem de încântați de rezultat și speră să mai lucreze cu el și pe viitor. Interesant este că nu trupa l-a abordat pe producătorul englez, ci acesta a făcut primul pas și a spus că vrea să lucreze cu OCS, chiar în momentul în care grupul avea nevoie de cineva.

OCS - "Am ce dau"

Trending