Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Nelly revine cu single-ul "Heaven" feat. Daley - AUDIO

Nelly a lansat un nou single ce se intitulează "Heaven". Piesa este o colaborare cu britanicul Daley și este extrasă de pe viitorul album "M.O.", așteptat să apară la sfârșitul lunii septembrie.
Nelly

Nelly

Rapper-ul care a devenit celebru pentru hiturile "Hot in Herre" și "Dilemma" (feat. Kelly Rowland), revine în 2013 cu un album nou. Intitulat "M.O.", materialul va apărea pe 30 septembrie. Recent, Nelly a lansat cel de-al treilea single extras, "Heaven", o colaborare cu Daley, un tânăr artist britanic.

Rapper-ul a început promovarea albumului la începutul anului, când a apărut în luna februarie primul extras "Hey Porsche". Piesa a debutat pe locul 42 în topul Billboard Hot 100 și a fost pe primele poziții în clasamentele din Australia, Irlanda, Noua Zeelandă și Regatul Unit. Următorul single a fost lansat în iulie. Intitulat "Get Like Me", cântecul este o colaborare cu Pharrell și Nicki Minaj. Potrivit lui Nelly, albumul are un sound foarte diversificat, tocmai datorită colaborărilor cu artiști foarte diferiți, dintre care mai amintim pe Chris BrownTI, Wiz Khalifa și Nelly Furtado.

Ultimul disc al lui Nelly a fost "5.0" din 2010. Și acesta a inclus numeroase colaborări cu nume precum Kelly Rowland, Keri Hilson, DJ Khaled, Baby, Sophie Greene, Ali, Plies, Chris Brown, T.I., Yo Gotti, T-Pain, Akon, The Notorious B.I.G., Talib Kweli, Avery Storm, Murphy Lee, Dirty Money și Sean Paul. Producția a fost semnată de Infamous, Dr. Luke, Mr. Bangladesh, Jim Jonsin, Multiman, Polow da Don, Rico Love și The Runners. Ca sound, albumul a fost predominant hip hop cu influențe de pop și R&B. Materialul a debutat pe locul 10 în topul Billboard 200, cu 63.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare, în Statele Unite. În plus, primul extras "Just a Dream" a fost cel mai de succes single al lui Nelly din ultimii 5 ani, ajungând pe locul 3 în America.

Nelly - "Heaven" feat. Daley

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus ignoră criticile privind prestația de la VMA - VIDEO

La aproximativ o săptămână de la prestația sa pe scena MTV VMA, Miley Cyrus discută deschis despre intențiile din spatele...

Închide